marcela
chodím k panu Doubravovi asi 10.let a vždy byl velice milý a ochotný.
já jsem spokojene.
Pan doktor Doubrava je vynikajici zubni lekar, jeho pristup je velmi profesionalni, vstricny a za nekolik let co jsem u nej si nemuzu stezovat na nic. Pana doktora Doubravu muzu vrele doporucit, jsem rad, ze jsem jeho pacientem a doufam, ze jim jeste dlouho budu. Dostalek
Váš účet byl odstraněn
Je pravda, že pan doktor toho moc nenamluví a člověk se musí hodně ptát, chce-li se něco dozvědět, ale s jeho prací jsem maximálně spokojena. Mám se zuby velké problémy, pan doktor mi dělal a dělá celkem náročné zákroky, a vždy byla jeho práce i přístup naprosto profesionální. Nikdy se nechoval nějak arogantně nebo hrubě.
Tento lékař nemá chování, jestli vyhledáváte cholerika, tak jste na správném místě.
Rozporuplná hodnocení vyplývají z rozdílného přístupu pana doktora vůčí běžným a vybraným pacientům. Přístup je opravdu dost arogantní, chybí trochu lidskosti a hlavně komunikace, kdy zákroky a volba materiálů nejsou s pacienty vůbec diskutovány. Přes profesní přístup je,bez ohledu na vývoj ve stomatologii, setrváváno na starých metodách. Také samotné ošetření se velmi zrychluje a u preventivní prohlídky vč. letmého odstranění zubního kamene nepřesáhne dobu 1 minuty. Důsledkem pak byly u jednoho z nás při přechodu k jinému stomatologovi po 6 měsícich celkem 4 přehlédnuté kazy.
Pan doktor je velice neprijemny, arogantni. Ano je to profik, ale doktor by se take mel k lidem chovat normalne, lidsky....
Gabriela Dušková
Chodíme celá rodina a jsme moc spokojení :)
Renata
Je příjemné, že dodržují čas objednání. Pan doktor je arogantní a profesionální.
E. Svoboda
Perfektní práce a péče o pacienta. Příjemné prostředí v ordinaci.
Pavlína Gottwaldová
S panem doktorem Pavlem Doubravou jsem zatím velice spokojená. Letos mi trhal dvě osmičky -bylo to rychle, profesionálně a bez komplikací.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně