Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Martin
Pan primář je lékařská kapacita s lidským až zábavným přístupem k pacientovi, je radost, ač se s strachem či obavami přicházet, se nechat od pana doktora vyšetřit. Vše kompetentně a srozumitelně pacientovi vysvětlí. Děkuji za jeho přístup !
Cenda Kožený
Od r.2000 do dnešních dnů-5/2013 jsem pacientem pana primáře.MUDr.Diblika-viz příspěvek z 2.10.2000,kde jsem zřejmě omylem dal hodnocení"neutrální".Je vynikajícím odborníkem ve svém oboru,má velmi pozotivní, lidský vztah ke svým pacientům a na každoročním kontrolním vyšetření se neustále přesvědčuji o jeho kvalitách a profesionálním přístupu k mladým lékařům jeho očního oddělení,kterým se .věnuje , též kontroluje jejich vyšetřující postupy a stanovenou diagnozu.Za to Vám náleží díky néjen mé, ale jistě i ostatních Vašich pacientů a tudíž nejvyší ocenění. V této zde uvedené klasifikaci je to "velmi dobrý"...,ale chybí mi možnost přidělit hodnocení "výborný-vynikající".
Ing.Zdeněk Kolínský,Chomutov.
Špony Oneeyeguy
pan Diblik je pro mne profik na svem miste! Ve veku 7 let sem si zdemoloval leve oko (podle nekolika doktoru pred panem Diblikem fatalne zdevastovane!) a za necelej rok v jeho svereni sem videl... predvedl na me malej zazrak a ja jsem mu za to nesmirne vdecny. Doporucuji ho vsem!
Jiri Oktabec
S panem primarem mam velice dobrou zkusenost.. operoval mi hemangiom za okem spolu s p. prof. Mazankem. Jeho pristup k pacientovi je vstricny, lidsky a snazi se najit alternativni reseni tam kde jiz standardni metody nejsou mozne. Dale hodnotim velice kladne jeho pristup k lekarum, kteri se u nej uci. Vse jim vysvetli a zaroven do toho vtahne i me jakozto pacienta. Chodim k nemu jiz od r. 2007 a nikdy jsem se nesetkal s negativni zkusenosti. To ze cekam na jeho vysetreni 5 hodin v cekarne neberu jako negativum, ale jako znak o jeho kvalitach, protoze se pacientum venuje a stahuje se k nemu nejen cela CR ale i pacienti ze SR co jsem tak zaslechl ... Nehlede na to, ze je covek pri prvotnim objednavani na tento fakt upozornen. Mohu jen doporucit a jsem rad, ze se o me stara prave on (i v zastoupeni lekaru, kteri se u nej uci - vzdy s nim vse konzultuji).
S panem doktorem mám vynikající zkušenost. Před mnoha lety mi odstranil chalazion z očního víčka. Jedná se o údajně banální zákrok, který mi však dva předchozí lékaři nedokázaly kvalitně provést, takže se tento opouzdřený zánět vracel v čím dál větší velikosti a velmi mě hyzdil. Nevěřila jsem, že by se další zákrok mohl povést a povedl. Velmi chválím i jeho lidský přístup k pacientům a schopnost odlehčit stresující situaci.
Ing.Kolínský Zdeněk
viz předcházející komentář.../opomenuto hodnocení/
Ing.Kolínský Zdeněk
MUDr.Pavel Diblík je z mého pohledu vynikající odborník a též vysoce si cením jeho lidského přístupu k pacientům.
V r.2001 došlo u mě k závažné oční příhodě, k prasknutí a následnému krvácení z nitroorbitální malformace /nezhoubný krevní nádor v bezprostř.blizkosti očního nervu/, která byla doprovázena protruzí oka,krvácením v bělimě,zhoršenému vidění...týkálo se levého oka,kde hrozila ztráta zraku/.Před přijetím u p.primáře Diblíka jsem absolvoval řadu rentgenů-sono,magnet.rezonancí,a několik angiografických vyšetření se kterými jsem navštívil na Bulovce Prof.Bohutovou,specialistku na cévy.Jednalo se o případnou sklerotizaci cév,které zapříčinily krevní výduť a následný výron do prostoru kolem očního nervu.Výrok Prof.Bohutové,beze sporu kapacity ve svém oboru byl ten,že sklerotizace nejde provést,neboť by se nevratně poškodil nerv a následovalo by oslepnutí.A co dál,že neví???..Spíše náhodou jsem se dozvěděl,že tento problém je zvládnutelný jinou cestou-chirurgickou a dostal jsem doporučení na I oční kliniku k prim.Mudr.Diblikovi.Operaci předcházelo opět plno vyšetření,další angiogr.rentgeny a konečně byl stanoven termín operace v Nemocnici na Homolce,psal se r.2001 a zde mi MUDr.Jan Klener,neurochirurg této nemocnice "otevřel hlavu"-prostor,kudy bylo možně vniknout do zadního prostoru očnice a to za asistence p.primaře Diblíka,který na tuto operaci přijel z Nemocnice na Karlaku -I oční kliniky.Ten pak provedl vlastní zákrok,odstranění tumoru.O rozsahu operace svědčí doba trvání, a to čisté 3 hodiny!!!Operace byla úspěšná.Rok na to se provedla ještě druhá operace na zbytek krevního,nezhoubného tumoru,který utlačoval oční nerv.Tato operace byla podstatně rychlejší,neb se šlo původní,zaznamenanou cestou, a stačilo již 1.5 hodiny.Ano,vidím,vidím díky těmto pánům lékařům, kterým patří můj dík, neb bez jejich znalostí a umu bych byl na jedno oko zcela určitě slepý.I když určité nevratné poškození zraku levého oka je zde,tak ve spolupráci se zdravým,pravým okem ,mám vidění velmi dobré,včetně prostorového.Jednání MUDr.Diblika při každor.kontrolách je perfektní.Děkuji Vám pane primáři,velmi si Vás vážím.Ing.Kolínský Zdeněk
Radka Velechovská
Pro mě je pan doktor ve svém oboru ten nejlepší,prostě kapacita a odborník na svém místě.Do Prahy k němu dojíždíme z jižních Čech s dcerkou (nyní má rok a půl) a musím říct,že tuto dlouhou cestu budeme kdykoliv velmi rádi vážit.Dcerka měla od narození velké problémy s očima a lékařka u nás jí nebyla schopná pomoci.Proto panu doktorovi patří náš obrovský dík.
levý oční obvaz
Lidský.
Iveta Fusková
Pan primář je vynikající lékař, moc mi v životě pomohl. Je velmi urážející, co tu paní píše. Myslím, že není vhodné se takto vyjadřovat o takové kapacitě jakou pan primář bezpochyby je. Myslím, že není možné najít lepšího lékaře, navštívila jsem jich dost, pan primář prostě vede. Moc mu za vše děkuji, za odbornost i lidský přístup. Nenacházím slova díků!
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze