radka.553
Pan doktor je primo ukazkovy.Hodny,mily,citlivy,slusny,bezbolestny.Osetril me ikdyz k nemu nechodim bez jedineho slova...vytrzeni zubu jsem vubec necitila..
Skvělý zubař, příjemný člověk, slušný a klidný. Jsem jeho pacientkou již řadu let a od té doby se nebojím zubaře :o) Klidně sedím v čekárně s knížkou.Má hodně pacientů, ale každému ho můžu vřele doporučit.
Prostě umí a nedělá z toho vědu, fandím mu.
Nejlepší stomatolog u kterého jsem kdy byla.
Charvatova Eva
Pan doktor je milý, slušný, ochotný a přívětivý. Vše řádně vysvětlí a při práci je jemný, ohleduplný a precizní.
Vildová Miloslava
K panu doktorovy Cee chodíme už několik let s celou rodinou a jsme s ním spokojeni.Má s námi trpělivost,přestože se zubaře bojíme.Dělá vše proto,aby nám zuby zachránil a vždy dobře poradí i s hygienou.Jeho sestřička je velice příjemná a milá.
Jen objednací lhůty jsou delší, ale kdyby nebyl dobrý asi by nepotřeboval objednávat.
Děkujeme
Trollerová Ludmila
K panu doktorovy Cee chodíme už několik let s celou rodinou a jsme s ním moc spokojeni.Má s námi trpělivost,protože několik z nás se zubařů bojí.Jsme početná rodina.Dělá vše proto,aby nám zuby zachránil a vždy dobře poradí i s hygienou.Jeho sestřička je velice příjemná a milá.Trollerová L.
Lenka Š.
U pana doktora Cee jsem se léčila s infekční mononukleozou, je byl to běh na dlouhou trať a po celou tu dobu byl pan doktor neustále moc vstřícný, milý a laskavý, na každého pacienta si nechává dostatečný prostor aby mu vše řádně vysvětlil.
rodina Čer.
Pan doktor je opravdu nejlepší stomatolog v Mostě. Bez problémů ošetří i v případě neobjednání, je velmi hodný na děti a s námi dospělými= :-) vždy nám vše vysvětlí jako dětem,takže se zubaře už vážně nemusíte bát :-) a k tomu má velmi milou a ochotnou sestřičku :-)
Kovárová Gabriela
chtěla bych vyjádřit vskutku upřímnou radost, že mám takového zubního lékaře,jako je MuDr.Cee, je pečlivý, citlivý a velmi erudovaný. Přeji mu velmi dobré zdraví a dlouho spoustu elánu :o) v mém vlastním zájmu a v zájmu jeho pacientů. Apropo, musím podotknout, že asistentka pana doktora je taktéž báječná. Děkuji Vám za péči.