Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
K.N.
Pan primář je výjimečný člověk, na sále jsem věděla, že jsem v těch úplně nejlepších rukou a v přístupu k pacientům empatický, vstřícný a neuvěřitelně ochotný. Vrátil mi můj život, i když mě jiní lékaři přesvědčovali, že to není možné.
Adam Roman
podstoupil jsem operaci adenomu hypofýzy a prace p.doktora je sensazcni vse vysvetlil poradil uzasny clovek kdyz me vezli na sal ja ho uvidel vse zeme spadlo tyhle ruce maji byt ceněno zlatem!!!!! Svoji praci odvedl dokonale.
Jindřich Rázl
K panu doktorovi chodím vždy v létě, když mne chytne bolest zad. Vždy mi pomohl a mám celý rok pokoj. Velice velmi mu děkuji a vážím si ho!!!!!
Jindřich Rázl
Liberec
zonbi
Moc děkuji za operaci.V Jbc podle neurologa to na operaci nebylo a já trpěla jako pes s páteří.
Pak jsem se dostala do Liberce na konzultaci a pan doktor Buchvald mi řekl,že je to na operaci.
Operace se povedla a já díky tomu žiju bez těch hrozných blokád a bolestí.Je velmi příjemný a lidský a hlavně výborný chirurg.
Jana
Dobrý den , nikdy na pana Doktora nezapomenu . Ihned jak jsem s ním mluvila poprvé jsem věděla , že on to to dá . Jsem mu nesmírně vděčná a do konče života budu. Je to profík se vším všudy , děkuju Jana
terifili
Velké poděkování panu doktorovi za záchranu života.
Radka Roxerová
Lékař na svém místě, velmi dobrý, empatický, věnuje se svým pacientům na 100 %. Zachránil mi život a jsem mu moc vděčná !
Nitschová Libuše
Zachránil mi život,jsem mu moc vděčná.Děkuji
Fišerová
Má výborné jednání a pacienty i s jejich příbuznými.
Pan doktor je profesionál na svém místě, vše vysvětlí, má lidský přístup, vše vysvětlí s plným nasazením, nic mu není na obtíž. Určitě nemějte strach, jeho práce je více jak 100% .-). Jsem mu vděčna za záchranu života. A je úžasné žít naplno jako dřív, bez jakýchkoli následků...:-). Velké díky panu doktorovi - odborník a velmi milý člověk :-).SM