M.H.
Pana doktora mohu jen pochválit, pečlivý a empatický.
T H
Takovou zkušenost jsem ještě nezažila byla jsem tam poprvé a naposledy jen kvůli potvrzeni kvůli práci poslal mě tam systém byl ke mě hnusnej a nepříjemnej na takové jednání nejsem zvyklá a nikdy jsem ještě předním nezažila mám 1 stupeň invalidity a takové jednání mi nedělá dobře rozhodně nedoporučuji bavil se sennou jako skusem hadru
I.S
Rozhodně ho nedoporučuji!!! Nejhorší zkušenost u lékaře. Pokud se jedná o předepsání běžných léků, není problém, ale pokud s ním člověk potřebuje řešit něco navíc (např. předoperační), tak je velice nepříjemný. Měla jsem před operací a kvůli pokašlávání mě nevzali, řekli mi ať si zajdu za praktickým kvůli dalšímu postupu. Tak jsem i udělala, ale reakce pana doktora mě velmi překvapila, nadal mi s tím, že pokašlává každý, ať si na to něco koupím v lékárně a že jsem na tu operaci měla jít. Jak už tady bylo zmíněno, tak dělá z člověka simulanta. Přešla jsem jinam a udělala jsem dobře, dostala jsem léky na podporu imunity a mohla jsem pak jít na druhý termín operace.
J.S.
Naprosto otřesná zkušenost. Potřeboval jsem od pana doktora pouze žádost na předoperační vyšetření. Po telefonické domluvě jsem byl objednán na 7:00, kdy jsem se i s doprovodem dostavil. V 8:30 jsem byl pozván do ordinace, aby mi doktor oznámil, že žádost nenapíše. Údajně z důvodu nepřítomnosti potřebné lékařky. Prý si to mám zařídit sám. Následně moje dcera, bývalá zdravotní sestřička, doktorce volala a ta jí sdělila, že v práci je a ordinuje. Byl jsem ve velmi špatném zdravotním stavu a trpěl velkými bolestmi. Nejen, že jsem čekal hodinu a půl naprosto zbytečně a na nic, ale nakonec mi pan doktor naprosto nestydatě lhal. Rozhodně ho nedoporučuji. Je to má nejhorší zkušenost s lékařem v životě.
Iva Kafková
Dnes jsem obtelefonovala z důvodu zhoršeného zdravotního stavu maminky 5 lékařů. Ani jeden nebyl ochoten babičku ročník narození 1926 ošetřit. Pan doktor Pavel Březina okamžitě. Velmi mu děkuji.
M.B.
Za 9 let, co jsem u něj, jsem ještě nezažila preventivní prohlídku. Na druhou stranu, napíše vesměs to, co si pacient opravdu přeje :))
nic moc doktor
Jsem s ním velice spokojen.
Naprostá spokojenost
jsem u něj deset let, chodím tam jenom když není na vybranou ale zatím vždycky pomohl a vyléčil, já osobně s ním problém nemám, možná proto že ho neotravuju s každým zakašláním a s kdejakým pupínkem na zadku.... se simulantama vyběhne rychle, to jsem zjistil ještě na škole...