Individuální terapie • Od 1 000 Kč
Párová terapie • Od 1 500 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Individuální terapie
Od 1 000 Kč
Soukromá psychologická praxe, Biskupská 129/1, České Budějovice
Párová terapie
Od 1 500 Kč
Soukromá psychologická praxe, Biskupská 129/1, České Budějovice
Mgr. Jakub Staněk, Ph.D.
Jako psycholog jsem vyhledal služby pana Mgr. Bláhy pro párovou terapii. Očekával jsem, že pan kolega bude odborníkem a profesionálem. Chování pana magistra v procesu terapie na mě působilo velmi neprofesionálně, zaujatě, nemístně a útočně na mou osobu v kontextu mého zaměstnání a profese. V průběhu terapie jsem byl terčem útoku a odsouzeným na základě Mgr. Bláhy, o pocitu terapeuticky bezpečného prostředí pro mě ani nemluvě. Zároveň jsem měl z celého terapeutického procesu pocit, že pan magistr zcela ignoroval nebo nepochopil naši zakázku a nesnažil se nám nezaujatě pomoci. Z mé zkušenosti je také bohužel běžným nástrojem praxe pana magistra zesměšňování odpovědí a výsměch klientovi.
Pavla Hajná
Pan Bláha se již nějakou dobu věnuje naší dceři, vždy je ochotný cokoliv vysvětlit,poradit, má profesionální přístup.Určitě doporučuji a děkuji :-)
S.K
Nesympatický až arogantní projev. Neuctivý a zesměšňující . Byla to velice nekomfortní a nepříjemná terapie. Nedoporučuji
L. S. Navarová
Pan Mgr. Bláha je znalcem ve svém oboru, proto vřele doporučuji. Především udělal dojem svou sečtělostí, moderním přístupem a výbornou orientací v aktuálních problémech společnosti. Jeho péče sice není proplácená pojišťovnou, ale za kvalitu se vždycky platilo. Zdravá mysl a zdravé vztahy za to rozhodně stojí...
Košanová Štěpánka
Děkuji touto cestou za pomoc mému synovi. Měli jsme tu čest před pár lety.
Přejeme ať se Vám daří.
Negativní recenze může mít snad jen ten, kdo nechce přijmout fakt, že má problém.
ES
Pan Bláha je naprostý profesionál. V jeho péči jsem přes 3 roky a nemůžu si stěžovat. Vždycky ochotný a najde si čas kdykoli je to možné, maximálně se přizpůsobuje pacientovi. Je přesně tím hlasem rozumu a reality, který člověk potřebuje. Přesně Vám poví když něco hrotíte a vůbec to není třeba, což někteří mohou nést těžko, ale je to tím nejlepším pro pacienta. Je velice trpělivý a pečující. Za tři roky terapie mi nikdy nedal důvod o něm pochybovat.
JM
Velmi arogantní psycholog, neprofesionální průběh léčby. Pokud tedy uvažujete o využití jeho služeb nemohu než ho nedoporučit.
Deprese v Českých Budějovicích
Sociální fobie v Českých Budějovicích