Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Váš účet byl odstraněn
Divočejšího doktora jsem zatím nepoznala (aneb hláška: ,,Je to rebel!" nesedí k žádnému doktorovi tak jako k němu), což mu ale neubírá, naopak! I když se člověk občas nevyhne dlouhému čekání v čekárně, protože pan doktor má narváno, má to svoje opodstatnění - lepšího pediatra v Mostě nenajdete, takže sem si na něj s angínami, chřipkami, streptokoky a dalšími veselostmi ráda vždy počkala. Čekání bylo vždy zpestřeno jeho hláškami, když vyšel a přebíral si dalšího pacienta nebo něco potřeboval řešit mimo ordinaci a samozřejmě tím nej - jeho hlášky slyšíte i přes dveře, takže to už se pak tak nějak stalo jeho poznávací značkou mezi pacienty - často to bylo lepší, než si zapnout TV, prostě si sednete v čekárně u p. doktora Balatky a o zábavu je postaráno ať jste v jakémkoliv stavu. Největším mínusem byla bohužel sestra (nevím, jestli je stále aktuální, v 18.roce jsem samozřejmě musela už k doktorovi pro dospěláky), která o dobrou náladu zakopla tak jednou za rok, ale pan doktor si jí umí dobře zkrotit/utřít, což mě dost bavilo, takže nakonec máte díky němu o něco víc respektu i k sestře, která by si ho sama normálně nezasloužila, ale díky němu je součástí "týmu", takže proč ne, nebudeme žádný bebíčka ne?:) Nesmí být opomenuto, že tak jak je dobrý pediatr, takový je i kardiolog, zažila jsem to i to, takže mohu posoudit.Myslím, že Most jednou bude prolívat hodně slz, až o něj přijde na lékařském "bojišti"!:)
Jana F.
Doktor na správném místě!!! Je skvělý, jako dítě jsem k němu chodila a v těhotenství též, je opravdu moc milý, profesionální a je s ním opravdu legrace, vřele doporučuji!!! Takoví lékaři by měli být všichni.
Pan doktor nemá konkurenci, nepoznala jsem optimističtějšího lékaře, děti jsou u něj v naprosté pohodě. Pan doktor je nejenže odborník, ale poradí též mimo jiný obor. Najde si čas, přestože má plné ordinace. Pochvala i sestřičkám. Jsme moc smutní, že v 18 musíme již k jinému lékaři.
Jsem ráda, že ordinaci pana doktora Balatky převzala Mudr. Kindlová. Konkurovat panu doktorovi může asi jen málokdo, ale jsme velmi spokojeni a chodíme tam stále s důverou. Přeji mnoho dalších spokojených pacientů paní doktorko :-). Se sestřičkou jsme za ta dlouhá léta nikdy problémy neměli, takže doporučejeme.
Velmi příjemný pan doktor, s dětmi komunikuje, nemají problém, narozdíl od předchozích doktorů k němu jít, ba se skoro těší, čím je pobaví. K tomu profesionál - co dadat. Skvělý. Novákovi
léčil mě od mých 13 let a jako jediný kardiolog semnou něco dělal a dal mi léky na nízký tlak.Po dovršení dospělosti jsem musela přestoupit k jinému lékaři a je velká škoda že nemá ordinaci i pro dospělé.nový lékař mi zdělil že jsem zdravá i přes to že jsem několikrát do měsíce kolabovala a do dnešního dne nic nevím co mi vlastně je a jak se léčit.Pán Balatka je nejlepší
DOKTOR BALATKA SUPER LEKAR ALE JAK UZ SE TU PISE SESTRICKU BY MEL VYMENIT JE TO SILA KDYZ DOKTOR BALATKA NEORDINUJE A JE TAM SESTRA S LEKARKOU TAK SE TO V ORDINACI MEMI SESTRA JE LEKAR A DOKTORKA SESTRA, SESTRA SE CHOVA HROZNE TY JEJI NALADY A KOMUNIKACE DES. POTREBUJE SESTRICKU USMEVAVOU KOMUNIKUJICI LEPE S DETMI. VSE MU JEN KAZI A MYSLIM SI ZE TENHLE NAZOR NEMAM JEN JA JE NAS URCITE VIC. VZDY TAM ME DETI JDOU S USMEVEM ALE JAK MILE VYLEZE "PRIMARKA" ODMITAJI JIT DO ORINACE PANE DOKTORE............
Souhlasím je to odborník a pomohl mě i mé dceři. Doporučuji.
Velice slušný člověk a pečlivý lékař. Chová se velmi slušně k dětem a dospělým lidem. Doporučuji ho všem, vše vysvětlí , komunikuje výborně. Znám ho mnoho let.
prostě něj :D