Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Sestřička je opravdu poněkud ráznější, ale když jí nepodlejzáte tak ji přežijete. A pan doktor se opravdu ptá na všechny možnosti, i několikrát...je pečlivý, jeho přístup je profesionální. Na závěr se zeptá jestli nevadí takový a makový doplatek na ten či onen konkrétní lék a je. Na výsledek léčby teprve čekám, ale přístup se mi líbil.
Milý pan Doktor , který se snaží pomoci, Dlouhodobě se u něj léčím a chválím jeho přístup k pacientum. Bohužel někdy se déle čeká v ordinaci.
Byl jsem u tohoto lékaře na zákroku už poněkolikáté a vždy, naprosto milej vstřícnej a připraven. Velmi zkoušený, žádná arogance ani povýšenost. Takových doktorů mocc není. Vřele doporučuji.
Já pana doktora každému doporučuji (už asi 15 lidem) a všichni byli spokojeni. Mně i mému synovi moc pomohl, když jiná lékařka si nevěděla rady.
Mám na tohoto lékaře vysoce pozitivní názor - po stránce lidské i odborné.
Pan doktor Andrš je výbkrný doktor, měla jsem vždy problémy s atopickým ekzémem a on mě z toho dostal tím, že se vždy snažil objevit co nejlepší mast čí léky... Skvělý doktor!! A sestřička je taky moc fajn :)
Na základě toho, co jsem si zde přečetla se přiznám, že se mi k panu doktorovi moc nechtělo, ale šla jsem. Byla jsem mile překvapená. Vše se mnou prodiskutoval, předepsal léky, poradil co mám a co nemám. Nabídl konzultaci po telefonu v případě, že by se stav nezlepšil.. co víc si přát. Příště rozhodně vím, kam půjdu.
Pan doktor je velice příjemný a snaživý, nicméně mě doposud mnoho nepomohl. Otřesné je však naprosto neomalené chování sestry.
Tenhle skvělý lékař umí vyléčit. Pídí se po anamnéze a rozmlouvá s pacientem,... U něj jsem žádné zápory nenašel.
Velmi dobrý specialista. Udělá si na pacienta čas, vymýšlí nové strategie na léčení obtíží. Nikdy neodmítne pomoci, i když je v časovém presu.