LennkaD
Opakovaná zkušenost. Zažila jsem ho na ambulanci,před operací, na oddělení a pak i při pooperačních kontrolách a musím říct , že svým přístupem a provedením zákroků předčil snad i reference, které jsem na něj předem dostala. Ještě nikdy jsem nezažila, že by se doktor takhle věnoval, vše vysvětlil dokud to člověk nepochopil :-) , nabídnul několik možností léčby , u všech vysvětlil pro a proti. Je rozhodně nejlepší doktor, jakého jsem potkala.
Magdalena
Velmi nepříjemný zákrok mi zpříjemnil profesionální přístup pana doktora. Před zákrokem mi krok po kroku vysvětlil postup, po zákroku vysvětlil průběh hojení, možné komplikace a jejich prevence.
Měla jsem pocit, že jsem v dobrých rukou.
Monika Neubauerová
Matějovský
Stučně - 100%
Katka
Nejlepší chirurg a odborník na svém místě, skvělý člověk s lidským přístupem, který operuje, ošetřuje i léčí bez arogance a se zájmem. Pod jeho rukou si nepřipadáte pouze jako další kus v řadě, i po ošetření ho Váš stav zajímá.
Při operaci mi byl každý úkon popsán a vysvětlen jeho důvod, samotné ošetření i hojení bez komplikací. MUDr. Andrleho mohu 100% doporučit.
Dovoluji si užít v jeho případě rčení: " Mít klobouk, tak smekám ".
Vynikající chirurg a přitom bezvadný přístup bez sebemenšího povyšování, arogance
apod.Vše, i několikrát, bez problému a s klidem příjemně vysvětlí.
Léčba bez nejmenších komplikací.
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni