Hledejte v názorech
Vždy jsem byla s péčí i přístupe nad míru spokojena, paní sestřička byla jedna z nejmilejších které můžete ve své ordinaci mít. Bohužel již 3 roky neordinuje. Je v penzi... Težko najít tak dobrou náhradu.
i.marigor
Začátkem roku jsem si nechal po dva a dvadceti letech vyměnit můstek. Že jsem musel na zhotovení stejného přikoupit 2 gr.zlata, t.j.čtvtinu celkové hmotnosti můstku,nasadil jej i přesto,že plně neseděl. Je duben a jeden zub se odlepil.Reklamaci nepřijal.Poslal jsem stížnost na stomatologickou komoru. Teď hledám jiného zubaře. Kromě výměny toho zmetku co mám v puse potřebuji spravit i jiné zuby. Mudr.Amchovi již nedůvěřuji.
Me zkusenosti s MUDr.AMCHOU jsou takove-prace neni spatna ale komunikace se zakazniky ,zastarale postupy,nehlede na vyzas ordinace,trhani zubu bez rentgenu a jako bonus neprijemna sestra ktera kdyz mate akutni problem jedna s vami jak s nejvetsim otravou...
Oceňuji, že se u něj v ordinaci nečeká, nadstandardní materiály dělá za dobré ceny, je ochoten vysvětlit problém a doporučit výběr řešení.
Martin Šilhan
Přes problematický chrup se snaží zachránit co se dá, za více než 10 let celkem spokojenost s přístupem i péčí.
Chodíme s manželem už roky k p. Amchovi a fakt jsme spokojeni.Cechlovi
Spudi
Já mám od pana doktora můstek a drží bezvadně. Žádné problémy nemám. Pan doktor byl precizní a vážím si ho.
i.marigor
Nevím jestli jsem chopen odborného hodnocení,ale kdych plomba zubu vydrží jen 2-3 měsíce,nebo i navzdozy nově zaplombovaného zubu vás zub bolí a je potřeba jej znovu přeléčit a přeplombovat?
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze