Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí7 názor pacienta
Tatiana Mironova
Dneska jsem byla na zakroku u pana doktora po odstraneni bradavice a jsem vic, nez spokojena. Pan doktor je velice peclivy a vstricny, vsechno dopredu vysvetlil a zakrok provedl co nejmin bolestne. Meli jsme dost casu na moje otazky. Skvely pristup! Doporucuji.
Ladislav
Navštívil jsem pana doktora v ordinaci v Berouně a byl jsem naprosto spokojen. Ambulance je útulná, moderně zařízená, nemusel jsem vůbec čekat, pan doktor i paní recepční byli velmi příjemní, vše mi bylo vysvětleno, zákrok vůbec nebolel a krásně se zhojil, pan doktor má opravdu zlaté ruce. Těším se za rok na kontrolu znamének. L.M.
Ing. Hana J., DiS.
Pan doktor je velmi pečlivý a důsledný - "donutil" mě včas řešit pro mě zcela banální problém s kůží, který se později ukázal jako vážnějšího rázu (rakovina kůže). Chirurgicky odstraněno, po problému. Bez pana doktora a jeho všímavosti bych ale měla vážný problém. Spolehlivý, rychlý, ochotný. Doporučuji.
doc. Ing. Z. M. , CSc., Plzeň
Osoba znalá s vyšší kvalifikaci. Super člověk a odborník na vysoké úrovni.
MM
Pan doktor je velice pečlivý a empatický. Každé diagnóze se důkladně věnoval, stanovil funkční léčbu i vysvětlil příčinu problémů. Mohu jen doporučit!
Marcela
Pán doktor bol veľmi milý, empatický a príjemný. Je vidieť, že chce pacientom pomôcť a určiť správnu diagnózu. Vyskúšala som už viacero kožných lekárov a z MUDr. Havlana mam jednoznačne najlepší dojem.
Barbora P.
Moc milý a důsledný pan doktor. Paní recepční je taky moc příjemná. Ráda budu chodit pravidelně. :)