Sam. ordinace PL pro dospělé

U Zámečku 26, Pardubice

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

E
Umístění: Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný

Neni tu zadna aktualni zkusenost, tak pridam svou. Pana doktora navstevuji cca 4 roky, muj partner cca 2 roky. Nemuzu si ho vynachvalit. Lepsiho lekare jsem si nemohla predstavit. A sestricka je moje srdecni zalezitost. Veselejsi a hodnejsi osobu neznam. Dekuji za vasi peci! :-)

Pan doktor je skvělý lékař, který mi odborně vždy pomohl. Snaží se řešit příčiny zdravotních problémů a je velmi ochotný. Mohu doporučit. Moc děkuji.

N

Skvělá ordinace, sestřička. pan doktor i paní doktorka. Chodí sem celá naše rodina, člověk se nebojí říct o svých problémech, které pak řeší s velkým klidem a péčí. Jdou s dobou. Jsem ráda že je všechny máme.

Doktora Horáka jsem naposledy viděl v ordinaci před čtyřmi lety. Od té doby jsme jej navšívil 4x a vždy jej zastupovala Mudr Nováková, která si jistě zaslouží obdiv, že ve svém věku ještě dovede praktikovat, ale s diagnozou už to tak slavné není. Měním lékaře, na nějakého mladšího... .l.. FU

Doktora Horáka jsem neviděl už více než dva roky, a to k němu docházím každý půlrok pro prášky na snížení TK. V jednom kuse tam má nějaký zástup - doktorku v důchodu, které musíte vše říkat třikrát, protože nedoslýchá. Už mě to nebaví, hledám si jiného lékaře.

I

Přípravky LR jsou velmi dobré, ale pan doktor - prodejce Horák - je velmi nepříjemný a odrazuje mě, být v organizaci LR činná. Pro sebe si je občas kupuji a mrzí mě, že jsem v jeho "větvi" a on má provize i za mně. Když jsem ze začátku asi v roce 2006 nakupovala pro celou rodinu až za desetitisíce, zdravil mě. Pak jsem možnost velkých nákupů už neměla a na seminářích si mě už ani nevšiml. Včera jsem jeden takový seminář absolvovala z důvodu představení kolagenu ve Freedom, ale přesto, že jeho kolega MUDr. Stehlík o kolagenu dobře a mile hovořil, se seminář zvrtl ve vychloubání - předvádění kariéry doktora Horáka. Mám o něm svůj úsudek a ohlasy jeho pacientů mi ho potvrzují. Nikdy nezávidím, jsem spíše na lidskost, přeji mu, ať vlastní třeba půl Prahy, to je mi jedno, ale jeho chování neberu.

Když jsem byla u pana doktora poprvé, vytáhl mě z ošklivého zápalu plic. Takže dobrý. Jenže to bylo naposledy, kdy jsem jím byla léčena. Když jsem loňského roku potřebovala předoperační vyšetření (plastika kolena), tak už se mi ho nepodařilo v ordinaci zastihnout. Místo něj MUDr. Nováková jako záskok, nikde žádná informace o tom, na jak dlouho. Že by se někdo obtěžoval pacienty informovat o tom, že je jejich ošetřující lékař dlouhodobě pryč, to se tedy nestalo a to považuji za silně neprofesionální přístup.
Byla jsem tam třikrát, čekání pokaždé na dvě hodiny (v práci pak docela problém) jen proto, aby mi MUDr. sdělila výsledky z laboratoře, které mi stejně tak mohla přečíst sestra do telefonu... A ty dvě hodiny v čekárně poslouchat, jak na sebe se sestrou křičí, protože je silně nedoslýchavá, to taky člověku dvakrát nepřidá. Největší perlička byla, když po mně chtěla ještě předložit vyšetření od gynekologa v domnění, že jdu na ženskou operaci, ačkoli měla na stole snímky kolena a několikrát jsem jí to i zopakovala. No, rozdíl mezi kolenem a "spodkem" snad ještě poznám, předpokládala jsem, že i lékařka by to poznat měla... Takže hledám nového praktika, protože v ordinaci doktora Horáka se odpovídající péče nedočkám.

Dobrý den,pana Horáka osobně neznám ani mě neléčí ale náhodou jsem se setkal z jeho pacientem který si ho chválil.V české povaze patří závidět jak úspěchu i peněze.Dědictví které nás nás naučilo minulé politické uspořádání.Podívejte se kolik úspěšných a známých osobností stojí za LR.Ale nikdo tady nenapadá společnosti ze zahraničí které nám prodávají chemické vitamíny a léky a vůbec jin nevadí,že to dáváte dětem a jíme to všichni např.potravinové řetězce.Těm vůbec nezáleží na vás hlavně ať nakupujete u nich.Vydírají výrobce a tlačí je k nekvalitní potravině.
Tak se zamysleme kdo to snáma všemi myslí dobře.A dnes už nikdo nedělá nic zadarmo.Politici to myslí taky dobře a nedělají to zadarmo.A pokud někomu potravinové doplňky LR a nebo od jiných firem pomohli k tomu užít si aktivně život tak jen dobře.To co se nedá koupit je čas.

Tak já včera absolvovala přednášku revoluční hubnutí a myslela jsem si, jak konečně najdu to správné pro své tělo i zdraví a opět je to převlečené LR od pana doktora!! Starší ženy ve fitku ani nemají možnost najít podrobnosti a hold je to bude stát tisíce! Kam jsme to došli!

Velice kladně hodnotím, dlohodobě mi pomohl s mým problémem.