Zvoní mi v uších, mám závratě. Když ulehnu, dřevěni mi nohy od kolen dolu s pocitem chladu a jsou neklidné, neklid v hlavě, zejména když se ochlazuje nebo se má ochladit počasí. Tomáš
Zdravím,v případě,pokud neurolog onemocnění neshledá, vhodné
doplnit psychologické vyšetření,zda se nejedná o somatizaci psychických problémů, jelikož popisované potíže toto zcela nevylučují, jsou totiž příliš povšechné....takže se nemusí jednat o nic závažného.Na základě výsledků obou vyšetření vhodné řešit problém komplexně.U syndromu neklidných nohou a
polyneuropatie bych nepředpokládala zvonění v uších a závislost potíží na počasí. Dr.Kresová