Žíly a cévy
Dobrý den, poslední dobou mě hrozně bolí nohy. V práci 12 hodin chodím, ale teď už bolí pořád, i když mám volno. Na radu lékarnice beru Diosminol, po kterém je to lepší, ale vynechám jednou a je to zpět. Moje domněnka je, že mám něco s žílama, ale netuším, kam zajít k lékaři, jestli internista nebo jaký lékař a jestli nebudu za simulanta, protože každého občas bolí nohy. Děkuji za radu.
Dobrý den, váš problém může být způsobeny žilami, ale je možné že je to i něco jiného. Nejlépe je kontaktovat svého praktického lékaře a podrobné mu vše popsat. On vás potom může poslat na další vyšetření, jestli to bude potřeba.
S pozdravem
MUDr Youngová