Zdravím,potřebuji prosím radu.Moje maminka 91let žije v domově pro seniory dva roky.Prodělala hodně operací,v 50 jí odoperovali ženské pohl.orgány,vzali jí třičtvrtě žaludku,operace žlučníku,léta brala prášky proti bolesti.Má problém se sítnicemi,před třemi lety upadla a zlomila si nohu v krčku.Implantát museli později vyndat a tak zůstává na vozíku.Do teď se zdálo vše v pořádku ale maminka bere stilnox na spaní a neurol.Stilnox si občas musí vzít víc aby usnula.Moje sestra se bojí že už je závislá,což asi je.Protože když jí dochází tak má panický strach že ho nebude mít.Já jsem názoru že v tomto věku už bych jí ho nechal aby byla trochu v pohodě.Děkuji za Váš názor.
Dobrý den, na tento dotaz týkající se léků může odpovědět pouze lékař, nikoli psycholog. Váš dotaz byl zřejmě přiřazen nesprávné odbornosti. Doporučuji tedy nejlépe konzultovat přímo lékaře, který mamince tyto léky předepisuje. Případně vložte dotaz znovu tak, aby byl přiřazen specializaci geriatrie nebo psychiatrie.