Zdravím. Mám nejspíše zánět v krku. Už týden mám hrozně napuchlé mandle, teplotu nemám, bolest při polykání, knedlík v krku, bolest vystřeluje až do ucha a bolí mně stoličky.
Děkuji za pomoc
Děkuji za pomoc
Dobrý den, zajděte k praktickému lékaři, který odliší zánět virového nebo bakteriálního původu a nasadí vhodnou léčbu. Do té doby vyzkoušejte spreje a pastilky do úst: např. Tantum verte sprej a Septobene nebo Drill pastilku, vhodné jsou také čaje - heřmánková a šalvějový. Vyzkoušejte opakovaně také vykloktat roztok slané vody (na sklenice s vlažnou vodou rozpusťte kávovou lžičku soli a opakovaně kloktejte).
S pozdravem
S pozdravem