Zdravím, již měsíc mě trápí bolesti břicha, které z počátku byly doprovázeny průjmem. Byla jsem u d

1 Počet odpovědí:
Zdravím,
již měsíc mě trápí bolesti břicha, které z počátku byly doprovázeny průjmem. Byla jsem u doktora na vyšetření a ten mi předepsal léky na průjem (loperon), kterého jsem se zbavila, ale bolesti břicha přetrvávají. Bolest je spíše nepříjemný tlak z podbřišku až do střední části břicha. Jak bych měla dále postupovat? Bylo by lepší vyžádat si návštěvu nemocnice (sono), nebo zajít na odběry krve apod.?
Děkuji za odpověď!
Dobrý den, pokud vaše bolesti břicha trvají již měsíc, zaslouží si podrobnější vyšetření - zajděte za svým praktickým lékařem, který vše potřebné dle vašeho stavu zařídí - odběry, zobrazovací vyšetření (zřejmě jistě sono břicha). S pozdravem

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.