Zčervenání
můj problém spočívá v červenání obličeje a dekoltu. Kdykoliv kdy se dostaví nějaký stres, nebo když jsem nervózní nebo musím mluvit před lidmi mi zrudne obličej a začnou se mi tvořit flíčky. Není zrovna příjemné, když Vám to všichni říkají. Myslíte si, že se dá tenhle problém pomocí psychologa vyřešit?
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
jednoduchá odpověď: já jsem přesvědčená, že ano. :-)
Jedná se o stresovou reakci Vašeho organismu (přesněji reakci cév) na situaci, kterou Váš mozek vyhodnotí jako zátěžovou. Je třeba "naučit" Váš mozek rozeznávat odůvodněný stres od planého. K tomu slouží nácvik relaxačních cvičení a další postupy k vytvoření odolnosti vůči zátěži.
S pozdravem
Věra Košťálová
jednoduchá odpověď: já jsem přesvědčená, že ano. :-)
S pozdravem
Věra Košťálová