Zarudlá rána na noze
Dobrý den, před pár dny jsem si všimla, že mám pod kůží zarostlí chloupek na noze tak jsem ho chtěla dostat ven, ale přehnala jsem to ze začátku to vypadalo normálně tak jsem to namazala mastičkou a přelepila náplastí a tak jsem to dělala každý den, ale potom to začalo hodně červenat a tekla z toho žlutá vodička a teď je tam strup a pod ním je to žluté a okolo hodně červené a dost to bolí tak se chci zeptat co bych s tím měla dělat jestli si to mám mazat nějakou speciální mastičkounebo to mám nechat být nebo zajít na kožní děkuji.
Dobrý den, je třeba zajít k lékaři. dr. Pivovarová
Dobrý den, doporučuji bez dlouhých odkladů vyšetření u vašeho praktického lékaře nebo na chirurgické ambulanci, jistě tento problém vyřeší. S pozdravem dr. Dobiáš
mohlo by se jednat o hnisavou komplikaci kožní eroze s nutností evakuovat hnisavou retenci. Proto spíše doporučil navštívit chirurgickou ambulanci a to co nejdříve.
S pozdravem Jíra
S pozdravem Jíra