Žárlivost a vztahy.
Zdravím Vás Stando, rozumím tomu, že Vám žárlivost značně komplikuje život, pojďme se společně pokusit pracovat na této obtíži. Mohu Vám nabídnout termín setkání na pátek 19.8. od 15:00, pokud by termín nevyhovoval jistě nalezneme jiný vhodnější. S pozdravem a přáním hezkých dní Martin Štolfa
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, mám prosbu žárlím a moc bych chtěl přestat kvůli tomu se mi rozpadají se mi vztahy dokážete mi pomoct moc děkují Standa.
- Dobrý den, v poslední době mě dost trápí pocity úzkosti do v takové míře, kdy mě to občas až paralyzuje cokoli dělat, když je možnost to odložit. S prokrastinací mám již delší dobu problémy, ale vždycky jsem ten odpor překonal. V poslední době je to už ale v takové míře, že občas jsem schopný celý den…
- Dobrý den,poslední rok si nevím rady s dcerou (7 let) tváří se jako neviňátko,ale přitom lže,ubližuje bráškovi (1,5 ),když něco provede na vše říká nevim,začala bojkotovat hygienu,základní návyky ,vše jí musím říkat jak malému děcku,nic sama od sebe neudělá,pořád se musí napomínat, už i půl roku řeším…
- Dobrý den ,potřebuji poradit ohledně mé dcerky 11.let ,já od mala vidím duchy ale nemám znich strach jsou mojí součástí života ,dcerka je vidí také když byla malá tak to tak nevnímala ale nyní se jich bojí vidí i černé postavy které se jen mihnou nebo projdou z jedné mísnosti do druhé od mala vyžaduje…
- Dobrý den,ráda bych se zeptala zda přijímate nové pacienty,a zda se specializujete i na řešení partnerských vztahu(vyrovnat se s rozchodem atd.) Děkuji
- Dobrý den, prosím o radu. Je mi 27 let. V posledních letech jsem prodělala několik opravdu velkých životních ran. Do toho pracji s lidmi cca 480h měsíčně. Poslední měsíc cítím jak už nemůžu. Ne po stránce fyzické, ale spíše psychické. Neskutečně mě pořád třeští hlava a oči, občas mám stavy kdy nemohu…
- Dobrý den.Chtěla bych se podrobit testu osobnosti,prostě zjistit,jak silnou nebo slabou mám osobnost.Je to možné třeba u vás?
- Dá se,prosím Vás vyléčit obsedantně kompulsivní porucha,hlavně opakované mytí rukou,klik atd. všeho čeho se dotýkám, děkuji za odpověd.
- Deprese mladistvé, naše vnučka /19/ má 95% příznaků deprese.Žije nepřijatelným způsobem, rodiče nenávidí,v současné době je u nás.Rádi bychom se poradili,jako aktivní prarodiče, jak na ni působit nebo spíše nepůsobit. S pozdravem Jaroslav s chotí