za jakou nejkratší dobu po extrakci zubu se dá implantovat zubní implantát.
Prosím Vás pane doktore,za jak dlouhou dobu po extrakci zubu (6.7.8 na obou stranách dole)je možno implantovat zubní implantát?Je mi 62 let,netrpím,kromě kompenzované hypertense II,žádnou chronickou chorobou. Děkuji za odpověď.
impalntovat je možné nejdříve 3 měsíce po extrakci. Záleží dále na individuální situaci- množství a kvalitě kosti, čemuž se musí doba implantace přizpůsobit.
S pozdravem,
MUDr. Aleš Váňa
S pozdravem,
MUDr. Aleš Váňa
Dobrý den, děkuji za dotáz, v některých případech se dá implantovat ihned po extrakci zubu (t. zv. okamžitá implantace), ale tato metoda je častěji indikována u jednokořenových zubů. Po extrakci molárů se většinou musí počkat nejmeně 6-8 týdnů před implantaci, ale vše záleží na nabídce kosti, šetrnosti exrakce zubu a t.d.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Dr. Siedakov
S pozdravem a přáním pěkného dne
Dr. Siedakov
Obdobné otázky
- Dobrý deň, robíte aj bielenie zubov? Mohla by som sa s Vami poradiť o bielení? Som Vaša pacientka. Ďakujem.
- Dobrý den, zajímalo by mě, jak dlouhá je u vás zhruba objednací doba? A jestli pak pacienti chodí na řadu včas, dle času objednání.... Je mi jasné, že občas se stane, že je zdržení. Ale u minulého zubaře to bylo skoro pořád hodinu a více...a to už mi opravdu přišlo moc. A pak bych se chtěla zeptat, zda…
- Dobrý večer, chtěla bych se informovat zda přijímáte děti. Hledám pro svou dcerku zubaře. Děkuji Blanková
- Dobrý den, chci se zeptat. Dlouho jsem nebyl u zubaře a mám neprořezanou osmičku dole - roste naležato, zahnutý kořen. Bylo mi doporučeno trhání, ale můj zubař tohle neprovádí a rád bych ho změnil. I z jiných důvodů. Děkuji ,
- Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, jestli provádíte i výkony v analgosedaci nebo v CA u malých dětí( 2 roky), sanace i extrakce. Případně jestli byste mi někoho doporučil? Děkuji.
- Dobrý den doktorko, již od dětství mám velmi velké problémy se zuby.. k zubaři se překonávám chodit pravidelně, ale mám pocit, že mi nevěnuje takovou péči jakou bych si přála. Snažím se zuby všechny zachránit alespoň do 50let a starat se o ně pečlivě, ale zubař mi ani nijak neporadí jen vrtá a vrtá..…
- Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli máte smlouvu s pojišťovnou OZP a jestli poskytujete amalgámové plomby hrazené pojišťovnou. Předem Vám moc děkuji za odpověď. S pozdravem
- Dobrý večer, mám na Vás nejspíš neobvyklou otázku. Hledám již přes rok a půl zubaře, který bude chápat můj panický strach ze stomatologa. Mám špatně zkušenosti a chrup v šíleném stavu ( bývalá zubařka mě se slovy, proboha ženská to je hrozný co máte v ústech , přivítala na preventivní prohlídce a já…
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se k Vám mohu objednat (popřípadě se stát Vaším pacientem), i když jsem se nedávno registroval u jiného zubaře ? (bohužel jsem byl otřesen jeho přístupem) Pokud ano, budou i v tom případě případné zákroky hrazeny pojišťovnou (VZP)? Je mi 23 let, delší dobu jsem…
- Dobrý den, mate na internetu dostupný ceník jednotlivých zákroku, a co všechno hradí pojišťovna. Děkuji za odpověď. S pozdravem Ivan Lakatosh