vypadávání vlasů
Dobrý den, zkoušela jsem snad vše, ale bohužel si myslím, že s mým problémem bych se měla obrátit právě na vás. Brala jsem téměř 4 roky hormonální antikoncepci a můžu říct, že po tu dobu se mým vlasům vedlo opravdu dobře. Zvrat nastal po vysazení prášků. Do půl roku mi vypadala polovina vlasů. Od té doby (jsou to více než dva roky) se mé vlasy nelepší. Mám jich tragicky málo a nic nepomáhá. Je možné, že mám rozhozené hormony? Např. více testosteronu atd.? Děkuji
Dobrý den, bez vyšetření těžko říct. Nadbytek mužských hormonů může být jednou z příčin, ale rozhodně ne jedinou. Pokud chcete, objednejte se na konzultaci a zkusíme něco vymyslet. Hezký den M.Rosická
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, kdy máte nejbližší možný termín na rehabilitaci a jestli pracujete soukromě či rehabilitace proplácí pojištovna. Předem děkuji za odpověď. Markéta Hytmanová
- Dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se zeptat, zda bych mohla chodit na kontroly do Vaší ordinace. Jsem z r. 2002 po operaci štítné žlázy v Motole, následně jsem byla na radiojódu. Původně jsem navštěvovala tamní ordinaci primářky biochemie dr. Čepové a 1x ročně Endokrinologii u MUDr. Jiravové. Na doporučení…