Vstupní prohlídka
chtěla bych se Vás zeptat, zda stále přijímáte nové pacienty? Příp. kolik stojí vstupní prohlídka? Jsem pojištěnec VZP.
Mnohokrát děkuji za odpověď.
Mnohokrát děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud máte VZP, tak je vstupní prohlídka zdarma. Hezký den
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat dcera by potřebovala odstranit horní uzdičku,ale potřebovala bych jí uspat má 6 let.Jde to u vás? Předem děkuji za odpověď.Fryková
- Dobrý den, chodila jsem k paní doktorce ještě, když byla na Hájích, Kosmická. Mohu se zeptat, zda je možné objednat se k paní doktorce nyní na Ječnou? Děkuji
- Dobrý den, kdy bude zase možné se k Vám objednávat přes internetový kalendář? Od listopadu minulého roku nejsou žádné volné termíny. Děkuji za odpověď.
- Dobrý den pane Váňo, chtěla bych se zeptat, zda příjímáte nové pacienty. Předem děkuji za odpověď. S přáním pěkného zbytku dne, Andrea D.
- Dobry den, chtel bych se zeptat zda prijimate nove pacienty? Pristehoval jsem sse do Olomouce a stale nemam zubniho lekare. Dekuji. S pozdravem, Pavel Winkler
- Dobry den, nemohl byste vysvetlit jestli mate na ordinace ty moderni pristroje jako: healozone, a mikroskop))) A co znamena "Ceny platí pro pacienty s veřejným zdravotním pojištěním." A jestli pacient nema zdravotní pojištění, nebo ma neverejny? Dekuju... p.s. u vas na strankach o vybaveni moc nenapsano
- Dobrý den chtěla jsem se zeptat, zda přijímáte nové pacienty.Naše nynější lékařka ukončila svoji činnost. Jsme čtyři matka a tři děti. Děkuji Židková
- Dobry den, dcerka 3 roky. Hledáme dětského dentistu v okrese Hodonín s pojišťovnou VZP. Díky Hajná
- Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda přijímáte nové pacienty? Sháním v Praze zubaře a ne, a ne sehnat. Případně, mohla byste mi nějakého doporučit? Děkuji mnohokrát za odpověď.
- Dobry den. Mam pritele potrebuje vytrhnout zub nikdo mu neni schopen pomoct pomuzete mu?Dekuju za odpoved Smidova