Vhodný homeopatický lék
dcera 14 let, vrcholový sportovec v reprezentaci, závodně tanec. Přibližně 3 týdny pravděpodobně namožený sval (upon na sedací kosti) na pravé noze těsně pod zadečkem. Dala si 14 dní klid, poté nastoupila na tréning ale bolest přetrvává. Bolest je vnitřní, není znatelná na dotek, ale doprovází určité pohyby při tanečním sportu. Momentálně jsme použili teipování. Prosím o doporučení homeopatické léčby.
děkuji Pavla Ostrava
děkuji Pavla Ostrava
Dobry den,podejte lék Arnica montana 15 CH 2x denne 5 granuli alespon 2 baleni a ozvete se na mail.S pozdravem Kacířová
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, sháním dětského lékaře, který by neměl problém s neočkováním a ideálně mu nebyla cizí celostní medicína. Děkuji MVDr. Tereza V.
- Dobrý den pane doktore, prosím Vás jako odborníka o radu ohledně motorického vývoje mého 8 měsíčního syna. Otáčí se na bříško a plazí se pomocí ručiček, občas k tomu pokrčí nožičky. Několikrát již klečel, ale neleze ještě po čtyřech. Myslíte si, že je čas začít kvůli tomu navštěvovat rehabilitaci? Děkuji…
- DOBRY DEN,DOSTALA JSEM NA VAS EIMAIL OD ZNAME ,KTERA JE S VAMI VELMI SPOKOJENA,,,,MOC VAS PROSIM,MOHLA BY JSTE MI PORADIT,,,JSEM NA NAVSTEVE V RECKU U PRITELE,,MAM 2LETEHO CHLAPECKA KTERY JE CASTO NEMOCNY ,TRPI NA RYMECKU A KASEL CASTO,,A TO JSME U MORE MAME TU TEPLO A KAZDY SE V CR.DIVI,ZE I TADY JE…
- Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o Váš názor a radu. Můj 7 letý syn má neštovice. Má je již 14dní. Průběh má hrozný, má poseté celé tělo i hlavu. Dodržuji instrukce našeho lékaře. Ale puchýře mu neuvěřitelně zapáchají. Je problém se synem vydržet v jedné místnosti. Chci se zeptat, zda je to normální?…
- Dobrý den, ráda bych se zeptala zda přijímáte novorozence do péče? Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den, s pozdravem
- Dobrý den pane doktore.Chtěl bych se zeptat jestli příjmáte novorozence ze Slovenský republiky,který mají europský prúkaz pojištence v pojištovne Union..děkuju za odpověd
- Dobrý den je možné se u vás objednat s dcerou na propíchnutí nebo nastřeleni naušniček?Dekuji Vágnerová.
- Dobrý den, hledám pediatra, pro zatím svoje nenarozené dítě (termín porodu 7.3.2015). Tímto jsem se chtěla informovat o možnosti registrace u Vás? Zda přijímáte nové klienty nebo máte stop-stav? Předem velice děkuji za odpověď Hezký den Eva Kartschallová
- Dobrý den, můj syn 3,5 roku má sníženou imunitu a stále se mu vrací infekty. Neustále bojujeme s Bramhamelou Cattaralis, která se u něj projevuje nejdříve rýmou a poté silným kašlem. Od jednoho roku života měl kvůli této bakterii již několikrát antibiotika. Dá se s touto bakterií nějak bojovat preventivně…
- Dobry Den, my husband is Czech, I'm American citizen and I am looking for a good pediatrician, english speaking in the area of Jinonice or Zlicin. The baby will be born beginning of january. Can anyone please send me some recommendations? Dekuju! Analia.