uz druhy den me trapi,,bolest v podbrisku,,ne nejak silna ale nuti me jit na stolici pri ktere mi prijde nuceni i k zvraceni,,stolice po usednuti na misu jde volne sama bez nejakeho nuceni tlacit coz mi dela problem k nutkani ke zvraceni,,,vcera v noci me nutilo vstat a jit na toaletu,,prisla na me u toho vseho velka slabost a studeny pot,,,manzel rikal ze jsem zbelela jak krida ,,,citim se strasne slaba,,, muzete mi neco poradit jak se tohoto stavu zbavit??? mam 62 let a pracuji jako kucharka dekuji
Vhodná návštěva gastroenterologického odělení, nebo ambulance. Nutné odborné vyšetření.