Trhání kořenů osmičky
Dobrý den, pane doktore, z osmičky vlevo nahoře mi zbyly už jen kořeny a je potřeba se jich zbavit. Mám tam okolo zánět. Nebolí to, respektive ne moc. Je jedinou možností okamžité vytažení kořenů i přes zánět anebo by byla možná varianta přeléčit zánět a na vytržení zubů se objednat cca za 2-3 měsíce? Bojím se komplikací, které by s sebou mohl zákrok přinést (rozšíření zánětu apod. ) a možnou neschopenku, potřebuji nyní být v práci opravdu každý den a navíc mám absolvovat služební cestu do zahraničí. Děkuji.
dobry den/objednejte se na kontrolu . podivame se na to spolecne a vyrisim situace nejlepsim pro vas spusobem.
Dobrý den, čím dříve ten zub vytrhnete, tím lépe pro vás. hlavně jestli planujete cestu do zahraníčí.