tomas conka
dobry den chci se zeptat mam totalni paradentozu,a panicky strach ze zubaru,osetrujete i pod narkozou diky
Ošetřujeme i v celkové anestezii( pod narkózou). Nejprve se objednejte na "vyšetření a konzultaci pro ošetření v celkové anestezii" (DentMode Dvůr Králové)
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den pane doktore,omlouvám se že vás otravuji ale chtěla jsem se zeptat jestli opravujete zuby i pod narkózou?Můj přítel má hrůzu ze zubaře.A druhá otázka je jestli přijímáte i děti mám desetiletou dceru.Děkuji předem za odpovět a přeji hezký den.
- Dobry den, chtela jsem se zeptat pokud jste delate odstranění zuby moudrosti? (Ležící horizontálně) a pracujete s pojistovnou Axa assistanse? Dekují, Anastasiya
- Dobry den, ma zubarka odchazi do duchodu, chtela bych se zeptat jesti pribirate pacienty v Mlade Boleslavi. Dekuji za Vas cas
- Dobry den jeste bych se chtela ,zeptat,cely vrch mych zubu byl vytrhnut z duvodu paradentozy a uz se hybali ,takze vsechny ven a dostala jsem nahradu -protezu,a rekli mi ze mi muzou maximalne nabidnout druhou nastandart nahradu lepsi nebo implantaty -ale na ty ja bohuzel nemam penize.je mozne jeste nejake…
- Dobrý den ,chtěla bych se zeptat ,zda lze v ůstech zbrousit metalokeramický můstek ,zuby jsou v můstku moc veliké ,oproti můstku co mám na druhé polovině horní čelisti ,děkuji za odpověd
- Dobrý den, jsem v prvním trimestru. Bohužel mám špatné zuby a dokonce se mi dva přední zuby hýbou. Mám obavu jak to bude při porodu aby se zuby neuvolnili. Chtěla jsem se zeptat jestli mohu dostat injekci na bolest i když jsem těhotná? Bohužel mi vypadla plomba a zub mě bolí. Měla jsem přeraženou čelist…
- dobry den chtěl bych se zeptat ,pan doktor vyžaduje první navstevu jako pohovor zda pacienta vezme ,je me to trochu divne ale dobře ,jen me zajima zda při první schůzce nebo konzultaci si bere nejaky peníze diky za odpoved
- Dobrý den, hledám nového zubaře a vy máte celkem kladné recenze. Chtěl bych se zeptat, zda máte smlouvu s pojišťovnou VZP? Děkuji za odpověď!
- Dobrý den,jsem pacientem IKEM Praha-příprava na transplantaci ledviny pro dědičnou polycystozu.S tímto problémem se u mě projevil i nedostatek vápníku.Zuby se mi začaly lámat,mám odhalené krčky,na zadních zubech mám korunky,bohužel vypadávají.Pokud bych si nechala chrup opravit na návrh lékařky,zaplatila…
- Dobrý den pane doktore me vnucky 7 a 5 let nemaji dentistu dosavadni doktorka skončila mužete je přijat a jakové máte cenové relace? Děkuji za odpověd