Tinitus xxxxxxxxxxxx
Dobrý den. Můj přítel trpí tinitusem. Uměl by jste mu pomoci? Moc děkuji Gabriela
Zde by byl nejúčinější postup:nejprve energetické posílení celého organismu v pyramidě a pak návštěva lékaře-akupukturisty.
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, je mi 21 let a mám seboroická dermatitidu ve vlasech. Vlasy jsem měla dlouhé až po zadek, ale kvůli tomuto jsem se musela ostříhat a chvilku jsem používala kortikoidy od kožní, které, ale problémy jen potlačí a pak se to zase ihned vrátí a v horším stavu. Nevím co na to mám používat, někde…
- Dobrý den pane doktore, na zadní části krku mám lypom velikosti pěsti. Již jednou byl chirurgicky odstraněn, ovšem za měsíc se vrátil zpět. Myslíte, že byste mi pomohl jej odstranit ? Děkuji za odpověď Ilona
- Dobrý den,pane doktore. Chtěla bych se jen zeptat,moje dcera má 7 let,od unora onemocněla cukrovkou 1. typu,chtěla bych se jen zeptat,je nějaká náděj,šlo by tuhle nemoc nějak vyléčit,děkuji za odpověd F.
- Dobry den, mam problem s bederni pateri , na MRI se ukazala cysta. Brni a boli me narty /cele slapky/. V Brne budu od l4.6. 16 mohu se k Vam objednat ? Dekuji za odpoved. Zdena
- Dobrý den pane doktore, děkuji za odpověď. Synovi je 24 let, tak by se to mohlo zkusit, snad je ještě nějaká naděje. Jen prosím, který z produktů Ganoderma lucidum by měl užívat (tablety, čaje....) ?Myslíte si, že by bylo přínosné, kdybychom Vás navštívili ? Jsme z Blanska, což je nějakých 30 km od…
- Dobrý den pane doktore, náš syn měl zhruba před 1,5 rokem těžkou autonehodu s poškozením mozku, oslabená levá strana, přerušení vidění, pohybuje se na vozíku, potřebuje dopomoc se všemi úkony denní potřeby, Jste schopen obnovit spojení v mozku, tak aby mohl alespoň vidět, pokud by viděl, myslím si,…
- Dobrý den, Mám potíže s levou nohou, po operaci pravé pravého kyčle (totální endoprotéza). Prošel jsem kontrolou cév, neurologa, ortopeda, rehabilitačního, ale nikdo si s tím neví rady. Závěr budete si na to muset zvyknout. Noha mně v klidu brní a při zátěži se brnění rozšiřuje na celou nohu. až se…
- Dobrý den pane doktore, už 3 roky si léčím pálení jazyka, mám všechna vyšetření, na stomatologii, imunologii, ORL,na alergologie.mi zjistili alergii na Růžena
- Dobrý den pane doktore, už dlouhou dobu mám problém s červenýma očima. Podstoupila jsem všemožné vyšetření očí, ale podle doktorů je vše v pořádku. Možná ano, ale já se díky tomu necítím vůbec dobře. Už jsem zoufalá a nevím na koho se obrátit budu vděčná za jakoukoliv radu. S pozdravem Z.