Termíny preventivní prohlídky
rád bych se objednal na preventivní kontrolu znamének. Bohužel se nemohu opakovaně dovolat. Máte nějaký volný termín v říjnu, ideálně odpolední hodiny? Děkuji,
Souček
Souček
Dobrý den. Navrhuji středu 14.10. v 16:15hod. S pozdravem sestra Váchová
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den. Už asi 14 dní se snažím sehnat nějakého dobrého kožního doktora. Jsem z Chomutova a nejen, že jich tady máme hodně málo, ale hlavně mají plno a první volný termín je až v prosinci. A tak už je mi asi úplně jedno, jak daleko pojedu.Mám pihu, která mě začala bolet a červená mi to kolem ní.…
- Dobrý den paní doktorko Páralová, jsem Lenka Phanová( Vietnamka), je mi 43 let. Mám problém kožní, mám pigment na tváře už 8 let, namazala nějaký krém, ale nepomoha nic. Můžete mi s tím něco pomoc ? Čekám na odpovědi od vás. Děkuji vám a příjemný večer. Lenka P.
- Dobrý deň, chcela by som sa objednať na kontrolu materinského znamienka, myslím že rastie, a asi by som si ho nechala odstrániť. Ako by som sa mohla objednať v prípade že sa nedovolám a kalendár nie je k dispozícii? Ďakujem vopred za odpoveď. Frágnerová Katarína
- Dobrý den, udělal se mi opar, tak jsem ho začala mazat Zoviraxem. Začala se mi ale dělat jakási vyrážka kolem nosu a na bradě. Jedná se o bílé pupínky, kolem zarudlé. POraďte prosím, co bych s tím měla dělat. Děkuji
- Dobrý den, už několik měsíců mně trápí silné svědění hlavy, přesněji pokožky pod vlasy. Vyzkoušela jsem několik šamponů, i speciální šampony z lékárny na suchou pokožku, ale nic nepomáhá. Nejsilnější je to kolem uší a v zadní části hlavy. Už si nevím rady. Lupy ani vši nemám :o) Děkuji za jakoukoliv…
- Dobrý den, chtěla jsem se objednat k paní doktorce, protože v době, kdy bere pacienty bez objednání je v její čekárně beznadějně plno, ale na stránkách známý lékař není k dispozici kalendář a telefonicky se dovolat nelze. Prosím o zpřístupnění kalendáře. Předem děkuji. Renata Gregová