svědivé pupínky, vodové, loupající se kůže - ruce
Dobrý den paní doktorko,
už skoro rok bojuji se svědivými jakoby vnitřními pupínky na dlani a prstech levé ruky, nyní již i na pravé :( V poslední době mě to začalo strašně omezovat, svědí mě snad už celé tělo. Krevní testy mám v pořádku. Nenapadá Vás, co by to mohlo být?
Dobrý den. Doporučuji se zastavit v naší ordinaci. Po, stř i čtvrt od 7:45-11hod, bez objednání. S pozdravem sestra Váchová
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den paní doktorko, prosím o bližší informace k aplikaci Metvixu pro odstranění Basaliomů? Je možné přípravek aplikovat v jakémkoli věku? Hradí zákrok Všeobecná zdravotní pojišťovna? Děkuji Renata
- Dobrý den, už asi dva měsíce mi na noze zarustá nehet a nevím si rady. Vytéká z něho hnis a při sportování nebo když mi něco spadne na nohu je to dost bolestivé. Ještě jsem nenavštívil lékaře. Co by jste prosím navrhovala za léčbu? Děkuji předem za odpověď. Martin
- Dobrý den , moje maminka se léčí rok u kožního lékaře s dolní částí nohou.. A nyní se to zhoršilo. Kůže je tmavě rudá až do fialová má na ní puchýře které praskají . Neustále jí vytéká tekutina.Kůži má velmi suchou jako papír neustále se musí promašťovat. Zdravotní sestra, která jí denně nohy ošetřuje…
- Dobrý den pane doktore. Obracím se na Vás o radu.V lednu jsem měla anginu a dostala jsem antibiotika. Vím,že jsem alergická na penicilin a tak mi paní doktorka napsala Roxitromycin. (1 tabletu po 24 hodin).Už po 3 tablete mě mírně začala svědit hlava,ale nepřikládala jsem tomu důležitost.Po 6 tablete…
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se u vás řeší problemy se rty? (Pálení, suché rty, šílené bolesti). Je to u vás možné? Už ani nemůžu pořádně jist, jak to bolí, jak se to dotýká jídla. Nebo se s tím má obrátit k jinému lekaři? Děkuji a hezky zbytek dne.
- Dobrý den, bylo mi diagnostikováno Pityriasis rosea. Doporučil byste mi návštěvu solária nebo kryosauny?
- Dobrý den. Je možné nějaké preventivní opatřeni vzniku mateř. znamének u dětí? Popř. v jakém věku je vhodné jejich odstraňování? Děkuji.
- Dobrý den, jsem na mateřské dovolené, termín porodu mám v polovině dubna. Zvětšila se mi některá znaménka. A také na dvorcích se mi vytvořili malé, lehce vystouplé jakoby bradavičky (cca 1mm). Je to v souvislosti se zvětšením pigmentace v rámci těhotenství? Bohužel žádný dermatolog mě nechce objednat…
- Máte zkušenosti s úspěšnou léčbou růžovky? Je mi 31 let objevilo se to 2 roky zpátky. Zatím na to nic nezabírá :-(
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat je-li vhodné, abych navštívila lékaře s těmito problémy: velmi mastná plet, spoustu černých teček a drobných pupínků, i přes pravidelné čištění, péči všelijakými povrchovými přípravky a změnu životosprávy, ačkoliv mi je pouze 14 let - věk ve kterém je akné považované…