Prosím o sdělení, zda přijímáte nové pacienty?
Dobrý den pane doktore,
hledám pro svůj velmi zanedbaný chrup opravdového odborníka a velmi mě zaujaly Vaše velmi pozitivní názory Vašich klientů. Přiznám se, že návštěva zubaře je pro mě noční můrou, kterou nedokáži překonat. Ovšem jsem si velmi vědoma, že zdraví je jen jedno a hlavně mám velkou motivaci k odhodlání. Přála bych si počít s manželem miminko a jedinou překážkou je momentálně můj chrup. Hledám zejména zubaře, nejlépe i parodontologa, stomatochirurga, neboť tato je rodinnou anamnézou. Jsem si vědoma toho, že patrně se na Vás obrací spoustu podobných pacientů jako jsem já, ale mě v tuto chvíli nezbývá, než věřit že mi dokážete pomoci, nebo alespoň poradit stomatologa, který by se dokázal stejně tak jako Vy o mé zuby postarat. Můj chrup je katastrofální, ale jsem odhodlaná s tím něco dělat. Domnívám se, že přístup mé bývalé zubařky vyprovokoval ve mě takový strach a obavy, že jsem zubaře nenavštívila cca 8 let. Děkuji Vám za případnou odpověď, až už bude jakákoliv. Monika
ZAvolejtesi a můžete se objednat
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Je osteoporoza léčená Prolia kontraindikací pro zavedení zubních implantátů?Mám problém se snímatelnými náhradami (vyrobené z Deflexu i z kovu) a problém s čelistními klouby.
- Dear Sir, I was wondering how much it would cost me to put a filling on a tooth and its canal? The nerve is already extracted and the canal is cleaned. It is fifth tooth on the right of the upper jaw. I need filling on both the canal and the crown. Thank you!
- Dobrý den prosím Vás paní doktorko chtěla bych s dětmi přejít k zubnímu lékaři proto se obracím na Vás Hana
- Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli přijímáte nové pacienty. Bydlím v Děčíně ale vůbec netušim kde přesně sídlíte. Dělší dobu mě bolí moc zuby a brufeny mi vubec nepomáhají a jiného zubaře nemám, děkuji za odpověd
- Dobrý den, mám 2,5letou dcerku, která má kazy na horních jedničkách a dvojkách zubech. Chci vědět jestli se dají nějakým způsobem zachránit nebo jestli se musejí vytrhnout. Děkuji za Vaši odpověď...
- Dobrý den .Jelikož mám strach ze zubaře po zkušenostech s předchozí zubařkou, kdy jsem bolestí zalézala do křesla , chtěla bych se zeptat zda zákroky provádíte v místním znecitlivění....Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den .
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat kde mám hledat zubaře. Zubaře žádného nemám a své zuby jsem hrozně zanedbala,je to opravdu hrozné. Velké optíže jsem řešila pohotovosti a pak nic...Mám už velké bolesti zubu,dásen a už ty bolesti nezvládám. Je zubař který by se mne ujal?? Děkuji
- Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Na vašich stránkách je uvedena cena i za amalgámovou výplň, znamená to tedy, že ji u Vás nehradí pojišťovna v plné výši? Děkuji
- Dobrý den prosim vas mám dětskou 3 na ni fazetu asi 10 let a nyni se mi zub kyve celkem i bolí.S pani zubařkou jsem to probírala ,zub vytrhnout pokud nevypadne sám a nahradit Nejlevnější metoda 13 tisíc s tim že navrta dva okolní zuby,nejdražší a nejlepší metoda 20 tisíc.Zajímala by mě právě ta cena…
- Dobrý den, v květnu 2015 mě má zubní lékařka poslala, abych si nechala vytrhnou osmičky z důvodů křivení zubů. Ted po půl roce už mám konečně čas, a tak mi jedna známá doporučila právě Vás. Proto se ptám, bylo by možné se k Vám na tento zákrok objednat? Děkuji