Prosím o sdělení ceny operace horních víček ,je mi 75let a mám problémy hlavně při čtení.
Dobrý den. Na našich pracovištích Praha, Liberec, Brno 13.500.- Kč
Dobrý den. cena operace horních víček je na našem pražském pracovišti - 13.300 Kč. Pokud máte díky převislé kůži horních víček problém s omezením zorného pole, může vám tento zákrok uhradit vaše zdravotní pojišťovna. Je potřena na očním absolvovat vyšetření zorného pole a pak požádat pojišťovnu o schválení. Operaci si ale zcela určitě nechte provést na plastické chirurgii. Přeji pěkný den. Dr. Lucák, Laser Esthetic
Odborníci
Obdobné otázky
- Dobrý den, před cca 10ti lety jsem absolvovala operaci spodních víček. Nyní uvažuji o operaci horních a znovu i dolních víček. Ráda bych znala cenu zákroku, případně kontzultace a eventuálně se objednala na konzultaci. Děkuji za odpověď,
- Pekný den. Dostala som na vás odporúčanie od spokojných pacientiek. Chcela bi som u vás konzultáciu na januar ohladne viečok a kruhou pod očami prípadne podla vašeho zváženia čo bi mi pomohlo. Mam 50rokov a robím v show biznise na SK kde je samozrejme výzor na prvom mieste. Dakujem za odpoved srdečne
- Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak mám postupovat když mám problémy s hornímy víčky.Jestli mám nejdříve navštívit očního lekaře..Děkuji
Máte dotazy?
Naši lékaři a specialisté odpověděli na 4 dotazů týkajících se operace očních víček