Prosim o odpoved. Dekuji
Dobry den,chtela bych se Vam sverit se svym problemem.prozila jsem velmi stresove obdobi(problemy a byvalym partnerem,jsem na deti sama,financni problemy..) a podepsalo se to na me.byla jsem u doktora a jsem v poradku.avsak stavy se ki opakuji.priklad: ten den jsem v poradku,jdu nakoupit a u pokladny se mi zacnou klepat ruce,citim srdce az v krlu,mam o dost zrychleny tep,tlaky v hlave,polije me studeny pot,sucho v ustech.a mam zachvat paniky.v tu chvili nevim co delat.do pul hodiny to vetsinou prejde.musim jit i hned pryc a rozchodit to.mam strach i nekam jit,aby se mi to neopakovalo.zdravotne jsem v poradku.kolikrat mam i 14 dni klid a kdyz si myslim,ze to preslo,tak se to znenadani objevi.myslite si,ze byste mi mohla pomoci? Jsem zoufala a bojim se,co by to mohlo byt. Jsem matka dvou deti a hlavne kvuli nim musim byt v poradku. Dekuji moc .
Dobrý den, paní Terezo. To, co popisujete, jsou klasické příznaky úzkostné až panické poruchy, která nám do života přichází jako důrazné upozornění, že jsme nežili (či nežijeme) tak, jak jsme měli (máme). Tedy, že jsme se příliš vyčerpali, příliš unavili...vše příliš a moc...Pomoci se dá, ale chce to se zamyslet nad svým životem - co chcete dál...jak chcete žít...a co pro to můžete udělat. Jde tedy o to, udělat někdy i výrazné změny v životě, za některými událostmi udělat "tlustou čáru", něco odpustit, z něčeho se poučit...Pokud chcete a jste z okolí Kladna, můžeme se spolu na to podívat. Většinou se to pak rychle upraví a nepříjemné příznaky, které Vás tak trápí, zmizí.
Držím palce
PhDr. R. Luxová