Prosba o pomoc
Dobrý den, Měl bych na vás otátku už cca 10 dnů mě trápí výpadky pavněti třeba že mám z matek ve dnech a pletou se mi datumy a nutí mě to v hlavě pořád si opakovat co je za den a datum jako bych to nechtěl zapomenout děje se to ikdyž se bavím s přáteli stává se to tak že se s někym normálně bavim a najednou mi tam jen v hlavě že je Pondělí a datum jako příklad měl sem stoho strach protže sem vozíčkář s DMO navštívyl jsem svoji neuroložku ta mi udělala Pavněťový test řekla že s pavnětí to nebude tak hrozné napsala mi lehké antidepresivaa poslala mě domů což mě nachvili uklidnilo bohužel antidepresiva mi napsala 4.6.v ponděli a kuli svátkům budou prašky až v pondělí
tak nak bez nalady jak se mi miksujou dny v hlavě tak sem s toho častečně ne agrasivní ale vitočenej štve mě to a jak jsem s toho unavenej mám i zhoršenou orientaci
Paní doktorka mi říkala aď tomu dám měsíc s těmi antidepresivi
spustilo to podle mě to že mi v Květnu umřel kocour na selhavání ledvin bylo to takový moje mazlitko a pak sem dostal ještě zanět do těla ve spodních partijich měl jsem na to furolin a pak mi bylo pekelně zle to mě dorazilo a začli se oběvovat problemi s pavnětí a to mě rozhodilo do stavu vytočení smutku unavi
mohla by jste mi poradit jak potpořit praci antidepresiv aby to co nejdříve odeznělo a byl jsem svpatky ve svém já nechci se pořád psychicky hroutit a co nejdříve se vrátit ke svým aktivitám Kuli DMO jsem n vozíku ale sem pořád někde v luftě pořád někam jezdim a chci se do toho vrátit a ne být jak hromátka neštěstí
PS. tyto potíže před smrtí kocura a mich dalších zdravotních problému nebyli
v srpnu mam jet do lazní na 4 týdny budou tam znamí a kamarádi doporučila by stemi jet
mám vyhledat psychologa nebo počkat co semnou vivedou antidepresiva??
omlová se za chyby v textu a že píšu a přeskakuju od jednoho ke druhému jsem dislektik a disgrafik
Moc vám děkuji za vaší odpověď
podle recenzí jste velice příjemná
přeji vám hodně uspěchů ve vaší práci a krasný den
Paní doktorka mi říkala aď tomu dám měsíc s těmi antidepresivi
PS. tyto potíže před smrtí kocura a mich dalších zdravotních problému nebyli
mám vyhledat psychologa nebo počkat co semnou vivedou antidepresiva??
Moc vám děkuji za vaší odpověď
podle recenzí jste velice příjemná
přeji vám hodně uspěchů ve vaší práci a krasný den
Milý Neznámý,
určitě doporučuji v srpnu jet do lázní. Pokud bude možné pravidelněji spolupracovat s psychologem, určitě je to možné. A naučit se meditaci i třeba podle youtobe? zadejte třeba meditace - sebeláska .
Držím palce.
Držím palce.
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli, se mi v minulosti mohlo stát něco strašného, a pak si to nepamatovat. Teď mám velký problém a nevím jak se ho zbavit, tak mě napadla tahle možnost. Děkuji M.S.
- Dobrý den. chtěl bych se zeptat, jestli se zabýváte problémy s nízkým sebevědomím a špatnou komunikací a takovýhle věci. Už delší dobu s tím mám problémy a tak bych se chtěl zeptat, jestli se k vám s tímhle můžu objednat. Už mě to začíná hodně vadit a hlavně při práci, kde občas jsem mezi lidma a mluvení…
- Dobrý den paní doktorko, prosím o info, jestli v případě negativního dopravně-psychologického posudku, jsem povinnen co se týče opakování psychologických testů, navštívit stejného dopravního psychologa, či nikoliv. Řidičský průkaz skup. D jsem absolvoval úspěšně hned na poprvé. Je možné tyto testy…
- Dobrý den, máme syna jsou mu dva roky a tři měsíce. Vše je si myslím celkem v pořádku až na jednu věc. Syn se někdy ať už je to doma nebo někde venku začne z ničeho nic rozčilovat netrvá to dlouho. Prostě najednou dostane hrozný vztek buď úmyslně padá na zadek nebo hází z hračkami trvá to jen chvíli.…
- Dobrý večer Paní doktorko, Mám problém který mě velice trápí.Můj manžel mě cca před sedmi lety podvedl ,tenkrát jsem to moc neřešila a spíše to dusila v sobě maximálně se svěřila kamarádce a poplakala ji na rameni.Před třemi lety jsme otevřeli hospůdku ve které se pořádají i zabavy.Když šlo asi odruhou…
- Dobry den. Chci si zeptat jestli mate nějaké zkušenosti s dětmi s autismem? Děkuji předem za odpověď
- Dobrý den. Mám dceru 26 let a neustále lže, už nevíme co je pravda a co lež. Strašně tím komplikuje život sobě i ostatním lidem. Jsem zoufalá a chtěla bych jí nějak pomoct. Dokázala by jste jí prosím pomoci?. Děkuji
- Dobrý den, moje sestra má už téměř 2 roky problémy se spaním,spí 2_3 hod. a je na ní vidět veliká unava Problémy začly,když nám před dvěmi lety zemřel tatínek.Má i depresivní stavy ,,,,,, jak ji pomoci?Léky na spaní nezabírají Děkuji za radu I.K.
- Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli vyšetřujete i děti. Synovi je 10 a začala se u něj projevovat agrese vůči ostatním dětem, neovládá svůj vztek,řeší to rvačkami. Mám žádanku na vyšetření a nevím ke komu se objednat. Děkuji za odpověď
- Dobrý den, už delší dobu mám starost o moji mamču ... vždy skvělá ženská, plná energie.. Už delší dobu vždy co se pravidelně zastavují, tak se mi rozbrečí, pry všichy na ni kašlem... její manžel se snaší dělat maximum, ale ji je vše málo.... zbytek se tezko dá popsat.... vzdy se ji snazim povzbudit,…