Prosba o pomoc najít lékaře spec. Ortopeda
Dobrý den
Chtěla by jsem se zeptat jestli je v Rokycanech nějaký specialista s Atipické nožičky u dětí od narození, hledáme z důvodu máme přiděleného lékaře ale jsme s ním nespokojeni a důvěru už u něho nemáme naší dceři budou už pět měsíců .
FN Lochotín dětská ortopedie Plzeň panu doktorovi nedůvěřujeme a tak hledáme nového dětského ortopeda
kdyby bylo možné chodit k vám?
Předem děkujeme za odpověď
kdyby bylo možné chodit k vám?
Předem děkujeme za odpověď
Dobrý den, dceru vám samozřejmě vyšetřit mohu, ale pokud půjde o nějakou závažnou vrozenou vadu, odešlu vás na vyšší klinické pracoviště. S pozdravem J. Fähnrich
Dobrý den. O dětském ortopedovi v Rokycanech nevím, v Praze mě napadají Ortopedická klinika 2.LF v Motole, ortopedie Bulovka nebo Vršovická zdravotní, Praha 10. Já se dětskou problematikou hlouběji nezabývám, tak se, prosím, obraťte na kolegy specialisty. S pozdravem dr. J. Dobiáš