Prosba o pomoc najít lékaře spec. Ortopeda
Dobrý den
Chtěla by jsem se zeptat jestli je v Rokycanech nějaký specialista s Atipické nožičky u dětí od narození, hledáme z důvodu máme přiděleného lékaře ale jsme s ním nespokojeni a důvěru už u něho nemáme naší dceři budou už pět měsíců a jmenuje se Justýna Kumpová
Když tak pošleme E-mailem nějaké zprávičky a fotografie
Předem děkujeme za odpověď
Když tak pošleme E-mailem nějaké zprávičky a fotografie
Předem děkujeme za odpověď
Dobrý den, v Rokycanech jsou k mání 2 lékaři se specializací ortopedie, MUDr. Vítězslav Vlk a MUDr. Jaroslav Fähnrich, je možné se na ně obrátit, viz kontakty, když si zadáte do vyhledavače jméno nebo heslo "ortopedie Rokycany" S pozdravem J. Fähnrich
Dotaz 2x- již zodpovězeno v předchozím příspěvku. Dobiáš
vrozené vady nohou u dětí se většinou léčí ve specializovaných centrech. Ve Vašem případě bych se tedy objednal na ortopedické klinice ve fakultní nemocnici Plzeň, v dětské ortopedické ambulanci.
S pozdravem Jíra
S pozdravem Jíra