problém ve vztahu s přítelem
Dobrý den.mám s přítelem problém v našem vztahu,jeho láska ke mě už není taková jaká byla, je i dokonce rozhodutý že odejde, a to jen kvůli tomu, že ho pořád podezdřívám že má jinou, mám neustále špatné nálady, a už nevím jak dál, já o něj nechci přijít protože on je skvělí chlap.Děkuji moc za radu
Zkuste si promluvit o tom, zda ještě chce dát vašemu vztahu šanci. Pokud ano, doporučuji řešit vaši žárlivost spolu v párové terapii. Netuším, jak jste spolu dlouho, ale když lidé chtějí, většinou jde znovu nalézt i romantika. Otázka je, jestli váš partner bude chtít. Nutit ho nemůžete, musí to zvážit sám. Pokud bude souhlasit, j velká šance, že se dá vztah obnovit. Vaš podezřívavost z něčeho pramení a takt od stolu těžko soudit, odkud...
Martin Zajíc
Martin Zajíc