Proběhlo 4 rande. Po něm mě přítel napsal, že má nějaké problémy a abych se podívala i po někom jiném. Vysvětlení se mi nedostalo. Co si o tom mám myslet. Najdi si někoho lepšího než jsem já řekl. Děkuji za váš názor.
Dobrý den , pokud přítel nelže , tak není připraven nebo se necítí na vztah či jsou souvislosti , které mu v tom brání nebo významně limitují. Taky to může být milosrdná lež či jeho zbabělost. Můžete krátkou chívli vyčkat, karty se odkryjou , může se sám ocitat v nějaké těžké situaci, kterou na Vás nechce přenášet , ale mějte oči otevřené , kdyby Vám vklouzl do života někdo jiný, ať si nebráníte ve štěstí. Hodně štěstí , síly a lásky přeji. Jahůdka