prijmate pacienty
Dobry den, velice jse bojim take zubare a delsi dobu jsem stim nic nedelala, chtela bych se u vas zaregistrovat, a dat chrup doporadku, jestli to jde, dekuji kopecka
Dobrý den, není problém, stačí zavolat na tel 601 224 824 a sestřička Vás ráda objedná. Hezký den
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den, dnes ráno se mi odštípl kousek předního zubu (1+), resp. jeho zpravovaná část, kde jsem měla bílou plombu (více jak 2 roky). Svého zubaře mám až na Moravě. Chodím na pravidelné prohlídky a se zuby nemám problém, bohužel teď z estetického důvodu potřebuji rychle zub opravit. Bylo by možné…
- Dobrý den, jsem objednaná na stomatochirurgii na trhání osmiček. Nyní jsem ale zjistila, že jsem těhotná. Měla bych zákrok zrušit? V době trhání bych měla být v 12tt. Nechci nic riskovat, ale stoličky mě trápí už několik měsíců a chtěla jsem to mít za sebou. Jaký je Váš názor?
- Kde najdu ceník na vaše služby? Nevidím ani telefon, ani adresu, ani mail.
- Dobrý den pane doktore, mám váčky u dolních osmiček (velké) - kolik by stála operace u Vás? Jsou-li "ležaté" je to životu nebezpečné? Jsem u VZP. Je to zřejmně akutní, kdy bych mohla mít termín operace? Děkuji Ana Poleno
- Dobrý den, přijímáte ještě nové pacienty? Nikde jsem na Vás nenašel kontakt. Děkuji Klíma
- Dobrý den hledám zubního lékaře pro své děti. Děkuji za odpověd
- Dobrý den, hledám zubního lékaře pro mé dvě děti.děkuji za odpověd
- Je potřeba se v případě akutního problému objednat předem (telefonicky) nebo je možné přijít rovnou? A co považujete za akutní problémy?
- Dobrý den chtěla jsem se zeptat ,zdaly příjmáte nové pacienty scháním s dětmi nového zubaře děkuji mic za odpověd