Pomoc s výchovou
Dobrý den, měla bych dotaz k dceři. Vychovávám ji sama. Dcera nyní v září nastoupila do 1. třídy a už před tím jsem vypozorovala její chování vůči mě. Začala na mě křičet v poslední době po mě jakoby vystartovala a ručičkou mě chtěla bouchnout. A je dosti plačtivá, nikdy to tak nebývalo. Snažím se s ní komunikovat ale moc to nefunguje, pravděpodobně pokládám špatné otázky. Asi je opravdu chyba v komunikaci a já nevím jak s dcerkou dál pracovat..... Děkuji za radu. ŠM
Dobrý den, podle toho, co píšete, by opravdu bylo na místě situaci začít řešit a nenechat zhoršovat. Univerzální rady ale nemají univerzální platnost, takže bych spíše dopourčila osobní setkání s vámi a vaším příběhem. Na sezení u mne je potřeba se mailem nebo telefonicky objednat, na stránkách mám informace i kontakt J.Kodýtková