pohlavní identita
Dobrý den,je mi 35 let,jsem muž a za poslední tři roky bojuji s pohlavní identitou,vždy jsem měl nesvůj pocit ve svém těle,ale v poslední době už ani nechci chodit mezi lidi,víc a víc se uzavírám,proto se Vás chci zeptat,jestli mi s tímto problémem můžete pomoci..předem Děkuji
Dobrý den, ano, můžu Vám s tímto typem problému pomoci. Můžete se na mne obrátit. Zdraví Karel Flaška
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Hallo. I am looking for a psychiatrist and psychologist who can speak English or German. Can you help me or recommend a colleague? Thank you. kind regards Dagmar
- Dobrý den chci se zeptat jak mužu pomoci sve 12lete dceři, ve škole nechce komunikovat a ani doma toho moc nenamluví, tím že ve škole nekomunikuje s učitely tak se ji zhoršuje prospěch. za paslední rok a pul se to docela zhoršilo. když se ji ptam co se děje nebo jestli ma nějaky problem tak nikdy nic..…
- Dobry den,mam velky problém se synem.Je mu čtrnact let prošli jsme si domacím nasílim lže nechce se učit a do toho všeho žarlí na svého dvouleteho bratra,že se mu více věnuji snažím se jak umím ale je to čim dal horší potřeboval by pomoct?Mohla bych přijit?nevím co mam dělat.Děkuji S.
- Hezký den, mohu k Vám přijít, i když je mi jen 16 let? (vím, že na dětskou psychologii se nespecializujete, ovšem nejsem si jistý, do jakého věku se člověk považuje za dítě a od kdy je dospělý .. ) V případě že nemohu, můžete zde uvést kontakt na nějakého Vašeho kolegu s danou specializací? Děkuji
- Dobrý den. Bojím se objednat. Bojím se, že neřeknu to jak se cítím a jak mi je, že to dostatečně nebudu umět popsat.
- Dobrý den chci se zeptat jak mužu pomoci sve 12lete dceři, ve škole nechce komunikovat a ani doma toho moc nenamluví, tím že ve škole nekomunikuje s učitely tak se ji zhoršuje prospěch. je nutná navštěva u psychologa nebo mužu pro ni něco udělat sama? děkuji za radu
- Dobrý večer obracím jse na Vás z prosbou, nevím si rady se svým synem jeho chování ve škole jse horší a horší začalo to třídní dutou a tet na vysvědčení ředitelka dítka a šikana ,doma je nezvládá temný agresivní až vulgární neví kde jsou hranice .Prosím rychle o radu či kontakt telefonní .Děkuji V.
- Dobrý den mohu se vás zeptat děláte psychologické posudky třeba k soudu?? a kolik to tak stají děkuji Z
- Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu, která se týka 2,5 leté dcery. Cca od záři bere Lactulosu. Do té doby byla přes den bez plínky a bez nehod. Teď je bez plínky i přes noc a v noci je vše vpořádku. Přes den se pokaká spíš vyjímečně. Hlavní problém nastáva když je v přítomnosti svého 4 letého bratránka.…
- Dobrý den.Mám přítelkyni která z prvního vztahu má teď už 4 letého syna.Poslední rok co ho spolu vychováváme a začal chodit ke svému biologickému otci se jeho chování razantně změnilo.Bohužel ale změnilo se k horšímu.Poslední dobou se začne vztakat ať mu řekneme cokoli i když to třeba není myšleno špatně.Kdyby…