Plastika dvorců
Zdravím,
děkuji za odpověď! Zajímalo by mě ještě jen, kolik takový zákrok stojí, to je také důležitá položka :) A také, zda je možné ovlivnit pigmentaci dvorce.
Díky!
Klára
Díky!
Klára
cena záleží na doporučení od pana doktora a také na anestezii. Redukce prsních dvorců v lokální anestezii stojí 17 000 Kč + krevní testy, které si můžete udělat u nás na klinice za poplatek 400 Kč a nebo u svého lékaře.
Měla byste zájem o osobní konzultaci s panem doktorem?
S přátelským pozdravem,
Dominika Hrušková
Formé clinic
Měla byste zájem o osobní konzultaci s panem doktorem?
S přátelským pozdravem,
Dominika Hrušková
Formé clinic
plastika dvorců v lokální anestezii stojí 17 000,-Kč. Záleží však ještě na přesném doporučení pana doktora. Pigmentaci dvorce lze nejčastěji ovlivnit buď laserem či permanentním tetováním, to však na naší klinice neprovádíme.
S pozdravem,
S pozdravem,