Pěkný den, je mi 31 a cca již 2 měsíce mám obtíže, které se objevují v průměru 1x za 10 dní a trvají různě dlouho: 1, 2, 3 dny. Jedná se o pichlavou bolest hlavy nad okem, občas zvracení, nevolnost, slabost, nepříjemný zápach, pocit jak při nástupu nemoci, která se ovšem nikdy nerozvine. Dr. dělal krevní testy - vše v pořádku. Na jakého jiného lékaře se mám obrátit, popř. jaká vyšetření podstoupit?
Děkuji za odpověď
Děkuji za odpověď
Dobrý den. Píchavá bolest hlavy nad okem s nevolností a zvracením by mohla odpovídat i migréně nebo jiným typům bolesti hlavy - zde by pomohly speciální léky, které se dávají hned v úvodu bolesti a tak se bolest potom vůbec nerozvine. Informace Vám dá Váš praktický lékař nebo neurolog.
S pozdravem
S pozdravem