panicka hrůza ze zubařů

3 Počet odpovědí:
dobrý den chci jse zeptat již delsí dobu nemam zubního lekaře boužel odmalička trpím velkou kazivosti zubů jenže mam strašnou panickou hrůzu ze zubařů umíte jednat i s takovýma prípadama jako já panickou hrúzu mám od malicka díky špatné dětské zubní lekařce dekuji
Bc. Andrea Mičková
Dentální hygienistka, hygienista
Brno
Dobrý den, určitě se můžeme domluvit na preventivní prohlídce, kdy Vás informuji o všech postupech vyšetření, ošetření a bát se také nemusíte. Vše budu provádět tak, aby Vám nic nevadilo a pokud budete chtít, ošetřovaná místa vždy znecitlivíme. :)

Dobrý den, mnoho klientů k nám chodí s panickou hrůzou ze zubařů, ale u nás se bát nemusíte. Na všech postupech se společně domluvíme a budeme se snažit Vám vyjít ve všem vstříc. Pro objednání nás stačí kontaktovat na telefonním čísle, které je dostupné na nasich webovych strankach. :)
Bc. Adriana Adamovská
Dentální hygienistka, hygienista
Ostrava
Dobrý den, jsem dentální hygienistka, tudíž v mé kompetenci není opravit Vám kazy, ale mohu Vám ukázat, jak dalším kazům předcházet a společně se můžeme pokusit Váše problémy eliminovat. Pro začátek se nemusíte bát, že bych Vám vrtala zuby ;-).

Obdobné otázky

• Vaše otázka bude publikována anonymně.
  • Vytvořte jednu jasně formulovanou otázku a buďte struční.
  • Otázku obdrží specialisté na tomto webu. Nikoliv pouze jeden konkrétní lékař.
  • Tato služba nenahrazuje konzultaci se zdravotníkem. Pokud máte potíže nebo akutní problém, navštivte svého lékaře nebo pohotovost.
  • Otázky týkající se konkrétního případu ani žádosti o druhé stanovisko nejsou povoleny.
  • Ze zdravotních důvodů nebudou zveřejněna žádná množství ani dávky léků.

Tato hodnota je příliš krátká. Měla by mít __LIMIT__ znaků nebo více.

Zvolte si odbornou specializaci lékařů, kterým chcete položit otázku
Použijeme ho k oznámení odpovědi. Nebude publikován online.