Odstranění zubního kamene pod korunkou
potřeboval bych nějakým šetrným způsobem odstranit zubní kámen, který se mi vytvořil na spodní straně spodních jedniček. Na jedné z nich mám korunku, zepředu bílou zezadu zlatou, a právě pod spodním okrajem korunky se mi vepředu vytvořil zubní kámen. Je možné ho u vás odstranit, aniž by se korunka uvolnila nebo poškodila? Jakým způsobem a jaká bude cena zákroku?
Dobrý den, pro neregistrované pacienty cena dentální hygieny 1000kč za celý chrup, nebo 150kč za jeden zub, ošetření se provádí za pomoci ultrazvuku.