Neznámá kožní choroba
Dobrý den.
Můj pejsek stále trpí zřejmě nějakou záhadnou kožní chorobou. Vypadává mu srst kolem krku, a občas se i na některých mýstech po těle objeví i něco jako puchýřek, který když praskne tak hnisá. V Praze jsem už vystřídala 2 nejmenované veterinární kliniky, a na obou mi bylo řečeno, že výsledky žádnou infekci či zánět neukázaly. Nakonec při druhé návštěvě, když bylo viditelné výrazné zhoršení, mi byla pro pejska dána silná antibiotika, která chorobu sice potlačila, ale nevyléčila. Nyní po 3 měsících se to opět zhoršuje. Proto vás chci pozádat, zda by jste pro nás další měsíc neměla ještě volné místečko. Vzhledem k Vaším výborným referencím, které jsem četla, by to mě i mého pejska :) velice potěšilo.
Děkuji
Děkuji
Dobrý den, děkuji za Vaši zprávu. Určitě si na Vašeho pejska uděláme čas. Objednejte se, prosím, na některém z telefonů kliniky a vemte s sebou i účty nebo zprávu, ať vím, čím byl léčen a co se provádělo za vyšetření. A raději ať je nalačno 12 h, kdybychom potřebovali brát i krev. Uděláme maximum, abychom mu pomohli. Krásný den.