Neobvyklá menstruace.
Dobrý den, již od doby, kdy jsem začala menstruovat krvácím cca 7-10, na jsem si už zvykla,cyklus mám dá se říct pravidelný. Nicméně teď už podruhé se mi stalo, že krvácím déle než 10 dnů. Krev je spíše tmavší, jsou v ní relativně velké jakoby krvavé cucky a hlen, je mírně zbarvená do hněda a zapáchá. Žádnou bolest ani pálení nepociťuji. Můžete mi poradit o co by se mohlo jednat? K své lékařce se bohužel dostanu nejdříve až za 2 týdny, protože má dovolenou. Mám docela strach, na internetu jsem našla, že to může být jeden z příznaků pokročilé rakoviny děložního čípku, bylo by to v mém případě možné? Na poslední kontrole jsem byla zhruba před rokem a půl. Děkuji za odpověď!
Dobrý den, takovým krvácením se mohou projevovat i nezhoubná gynekologická onemocnění. Určitě je na místě kontrola k ozřejmění Vašeho nepravidelného krvácení.Hezký den Dana Lorencová