Nastřelení náušnic
chtěla bych Vás poprosit o radu. Moji 10m dcerku čeká nastřelení náušnic, setřička od naší pediatričky mi řekla, ať dceři nakreslím na ouška tečky, kam naušnice budu chtít... Chci se zeptat, zda je tento přístup v pořadku? Mám za to, že na uších má člověk spousty důležitých bodů, je bezpečné, abych si sama zvolila místo nastřelení?
Moc děkuji za odpověď.
Přeji krásný den.
Moc děkuji za odpověď.
Přeji krásný den.
Dobrý den, pokud chcete klasicky pouze dvě náušnice, tak klidně tečku nakreslete a pak to před aplikací s paní doktorkou zkonzultujete.
Hezký den, Formánková
Hezký den, Formánková