MUDR.I.KURKOVÁ
DOBRÝ DEN,PROSÍM MŮJ SYN PIJE A OBJEVILY SE U NĚJ EPILEPTICKÉ ZÁCHVATY(MYSLÍM SI TO).NA KTERÉHO SPECIALISTU SE MÁM OBRÁTIT O POMOC.DĚKUJI O.BOUCHALOVÁ.
Jestli má na d18 let , měl by navštívit praktického lékaře, neurologa a psychiatra .
Milb.
Milb.
Zobrazit profily specialistů Jak to funguje?Obdobné otázky
- Dobrý den.Pane doktore,chtěla jsem se zeptat.....od listopadu loňského roku jsem už po druhé na neschopence s krční páteří a pokaždé se mi přidali u urologické problémy ( bolest při močení).2x přeléčeno atb.Moč byla v pořádku a na gynekologii taky vše dobré.Dnes znovu bolest v podbřišku :-( Může to souviset…
- Dobrý den pane doktore,prosím vás velice mne bolí obě ruce nejdříve bolest byla od lokte dolů, nyní je od celého ramene dolů,(mravenčení, nesitlivost)byla jsem na rengenu celé páteře, v bedrní páteři mi bylo zjištěno spondyloza Lp,osteochondroza Th12/L1,krční páteř Kyfotický zvratC5/6, napřímení úseku…
- Dobrý den pane doktore.Je mi 64.let.Jsem po operaci páteře C5/C6,mám titanové implantáty.Pak jsem po operaci srdce,mitrálni chlopňa biologická.Mám degenerace celé páteře...artrozu 2.stupně,osteoporozu,chondrozu,osteofyti po celé páteři.Hiatovou henii,chronickou žilní insuficienci DKK.Nejvíc mne trápi…
- Dobry vecer chtela bych se vas zeptat na muj problem,boli me dost pod prsama a dneska me strasne boli na prave strane, je mi 25 let co by jste mi doporucil dekuji putnokiova
- Dobry den .Pred nedavnem jsem vam psal emal.Vase odpoved znela takhle. Dle příznaků je důvodné podezření na obstrukční spánkovou apnoi, možná v kombinaci s hypoventilací ve spánku. Ma dalsi otazka je beru pul roku amfetaminy abych vubec mohl vstat a vim ze je to spatna cesta .Jak dlouho pred vysetrenim…
- Dobrý den.Pane doktore,při problémech s krční páteří doporučujete spaní bez polštáře nebo mám investovat a koupit si nějaký kvalitní z paměťové pěny.Případně doporučíte mi jaký? Předem Vám děkuji za odpověď. Jana
- dobrý den,při nečinosti mám tiky na spodní čelisti už více jak 2roky,zničeho nic jsem je dostal,praďte mi
- Dobrý den kam mám ted jít když p.doktor skončil,mám epilepsii a všude mě odmítli u pana doktora jsem byl mnoho let a ted nemám kam jít? K.
- Jsem jiz 15 let po operaci meningeomu jelikoz to bylo v leve strane dole v lebce museli mi celou lebku otevrit nyni mam recidivu v temze miste a lekari mi rekli ze mi budou muset znova otevrit lebku ze jine moznosti nepripadaji v uvahu .Mam dotaz jestli by nebyly i jine moznosti?