Mluvíte Arabsky?
Mluvíte arabksy? Bylo by možné k Vám objednat manžela? Má komplexní zdravotní pojištění od SLavie pojištovny a je čekatel na přechodný pobyt. Minulý týden jsme byli u zabařky hovořící rusky a nebylo to ono,chtěla bych někoho kdo mu vše vysvětlí v jeho rodném jazyce.
Děkuji
S pozdravem
Andrea Chouli
Děkuji
S pozdravem
Andrea Chouli
Dobry den
Ano arabsky mluvime taky.
Hezky den
Ano arabsky mluvime taky.
Hezky den
dobry den. mluvim cesky, anglicky.ruski. kazdopadne muzete prijit s manzelem i prekladat mu. Nic mene da sedomluvit v angictine. Hezky den
Je mi líto, ale arabsky neumím. Mluvím rusky, česky, anglicky a trochu německy. Se Slavií bohužel nespolupracuji. Pokud se budete chtít objednat telefonní číslo najdete na webové stránce atdent.cz
Obdobné otázky
- Dobrý den, jaký je prosím ceník pro cizince z EU? Zajímá mě konkrétně léčení pravděpodobné paradentozy, jak se postupuje a jak dlouhá je léčba Děkuji
- Kolik stojí extrakce zubu moudrosti? když je na něm kaz? (jsem u vzp) Četl jsem, že to hradí pojištovna.
- Dobrý den pane doktore, vím, že bohužel neberete nové pacienty, ale ráda bych se zeptala, zda bych si u Vás nemohla nechat vyndat moudráky. Slyšela jsem na Vás samou chválu :) Děkuji za odpověď Martina Kapustová
- Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdyby mi byl udělán můstek a třeba za rok by se mi našel kaz na tom zubu, který cen celý můstek drží, musel by se pak dělat další můstek za dalších 6.000Kč, nebo jak by se potom postupovalo? Děkuji předem za odpověď.
- Dobrý den, rád bych se vás zeptal kolik si účtujete za zákroky jako je třeba ošetření zubního kazu a následné dodělání zubu. Popřípadě i další ceník vašich služeb. Děkuji.
- Dobrý den Chtěla bych se zeptat jaké máte ceny za implantáty a kolik se doplácí za amalgánové nebo bílé plomby. Děkuji
- Dobrý den ,vím,že to je asi zbytecna otázka,ale chci se zeptat zda nahodou nepřibíráte nové pacienty?Vím,že si za to mužu sama a že jsem se měla starat dřív a né ted,když se mi ulomil zub.Prosím ja se strašně stydím ,bojím se ted čistit zuby(ale čistím)je to přední zub a já se cítim hrozně ,nevím co…